foto

Jaime Ray Newman

  • nar. 2.4.1978 (42 let)
    Farmington Hills, Michigan, USA

Biografie

Jaime Ray Newman, divákům EUREKY spíše známá pod jménem Tess Fontana se narodila v Michiganu (USA) 2.dubna 1978 ve znamení Berana. Je vysoká zhruba 163 cm a její přírodní barva vlasů je zrzavá. Lidé jí říkají spíše Jamie, než jejím rodným jménem Jaime.

V šesti letech začala zpívat na Bar-Mitzvah. Poprvé začala hrát již ve svých dvanácti letech. Zahrála si například ve filmu CHYŤ MĚ, KDYŽ TO DOKÁŽEŠ (Catch Me If You Can), který byl natočen v roce 2002 nebo ve snímku MCBRIDE: VRAŽDA PO PŮLNOCI, kde dostala roli Emily Harrimanové, tento výtvor však není kritiky příliš vychvalován. Poté předvedla své herecké umění jako Susan Chandlerová ve filmu POLIBEK POD JMELÍM, kde Conan Graham zahyne při autonehodě a jeho otřesená žena Jaime Ray Newman zůstane sama se synem. Mezi nové filmy, ve kterých se Jaime objevila patří např. JAK UKRÁST NEVĚSTU.

Dále účinkovala, a v některých případech stále ještě účinkuje, v mnoha TV seriálech, jako třeba v HVĚZDNÉ BRÁNĚ, MYŠLENKÁCH ZLOČINCE, KRIMINÁLCE LAS VEGAS...a poznat by jste ji mohli také ze seriálu HEURÉKA - MĚSTO DIVŮ. V současnosti třiadvacetiletá herečka však pracuje na seriálu EASTWICK, který má velmi podobný scénář jako Čarodějky a uvažuje, že na svou postavu v seriálu Heuréka - město divů rezignuje.

Marcela "Kapryka" Dvořáková

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dolina Bogów
MK Ultra
2016 A New York Christmas
2013 Tarzan
The Gauntlet
The Red Robin
2012 Rubberneck
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
2008 A Line in the Sand
Jak ukrást nevěstu
2007 I'm Paige Wilson (TV film)
LA blues
Marlowe (TV film)
Přežij!
Sex and Breakfast
2006 Hollis & Rae (TV film)
Polibek pod jmelím (TV film)
2005 Co je šeptem...
Living 'til the End
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
2004 Svatební mrákoty (TV film)
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Violent Kind, The
2000 Full Blast

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Agency (E12)
10-8 Paperwork (E11)
10-8 School Ties (E10)
Little Fires Everywhere (TV seriál)
Find a Way (E08)
Duo (E05)
Seventy Cents (E03)
další epizody (5)
2018 Imposters (TV seriál)
Andiamo (S02E04)
Old Unresolved S... (S02E03)
Trouble Maybe (S02E02)
Midnight, Texas (TV seriál)
Patience Is a Virtue (S02E08)
Resting Witch Face (S02E07)
No More Mr. Nice Kai (S02E06)
další epizody (8)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Art of the Deal (S03E10)
Six Short Stories About Magic (S03E08)
další epizody (6)
2017 The Punisher (TV seriál)
Memento mori (S01E13)
Doma (S01E12)
Nebezpečí nablízku (S01E11)
další epizody (9)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Navždy (S04E09)
Nevěrná (S04E08)
Všude dobře, doma nejlíp (S04E07)
další epizody (7)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Vina (S05E12)
Masakr u soudu (S05E11)
2015 Wicked City (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Modrá víra (S01E03)
Ztracené světlo (S01E02)
Satisfaction (TV seriál)
...Through New Beginnings (S02E10)
...Through Risk (S02E02)
2014 Mind Games (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Spirits in the Material World (S04E09)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
2012 Grimm (TV seriál)
Over My Dead Body (S02E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S04E11)
2011 Grimm (TV seriál)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Indelible (S08E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstná, druhá část (S09E09)
Nezvěstná, první část (S09E08)
2010 Změna je život (TV seriál)
Honeymoon Interrupted (S02E06)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Pampered and Tampered (E13)
Red Bath and Beyond (E12)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Akta Ex (S04E08)
K vzteku (S04E03)
Nový svět (S04E02)
další epizody (4)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Magic Snow and Creepy Gene (E11)
Tea and Psychopathy (E10)
Tasers and Mind Erasers (E09)
další epizody (11)
V těle boubelky (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
Ledové jádro (S03E17)
Vše zapomenuto (S03E16)
další epizody (8)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Návštěvníci (S09E20)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Two-Horse Job (S01E03)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Pravda a následky (S02E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Velká hra (S02E14)
Veronica Mars (TV seriál)
Papá Hamingway (S03E15)
Vzkaz ze záhrobí (S03E14)
Konečné skóre (S03E13)
další epizody (5)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Médium (TV seriál)
A Changed Man (S02E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v autě (S01E11)
Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
President Evil (S03E05)
2005 E-Ring (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Démon v letadle (S01E04)
Related (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Kritické množství (S02E13)
Duet (S02E04)
2003 Happy Family (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední představení (S04E08)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Skin
Skin/head

Host

TV pořady

2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce