Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

V australském vnitrozemí se probudí muž, který trpí ztrátou paměti. Pomocí několika stop, které má, musí odhalit svou identitu dříve, než ho dostihne jeho minulost. (HBO Max)

Recenze uživatele KarlN k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2022) (S01E01) 

Po shlédnutí prvního dílu, naprostá spokojenost, nic mi tam neschází...má to spád, děj, postupné odkrýváni skutečnosti také můžu, navíc hned od počátku akce a to se cení. Na nic z uvedeného se nemusí zdlouhavě čekat. Doufám, že tempo i napětí vydrží. ()

Epizoda 5 (2022) (S01E05) 

Podle mého velmi dobrá i lehce halucinogenně vzpomínková část. Poměrně zajímavě pojatá scéna s výběrem dveří, jakožto alegorií výběru, záblesků paměti. ()

Epizoda 6 (2022) (S01E06) 

Trochu patetický úvod do závěrečné části jinak výborného seriálu...s hodně ujetým "romantickým" překvapením (taky se mohla v průběhu posledních dvou dílů alespoň převléct). Tohle tvůrci vážně lehce přehnali. Ale jinak naprostý a vysoký nadprůměr tak jako samotný závěr posledního dílu série. ()

Související novinky

Jamie Dornan bude turistou v Austrálii

Jamie Dornan bude turistou v Austrálii

28.01.2021

Britský herec Jamie Dornan (Synchronic, Anthropoid) byl obsazen do hlavní role v připravované koprodukční limitované sérii s jednoznačným názvem The Tourist. Natáčení šestidílného seriálového… (více)

Reklama

Reklama