Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na dálnici dojde k obrovské hromadné bouračce, pochopitelně jsou tam zrovna i Semir s Vicki. Pomáhají třídit raněné, Vicki však zjistí, že muž, kterému pomáhala a byl nezraněn, sedí najednou ve svém voze mrtev, se střepinou zabodnutou do krku. Někdo ho zavraždil. Z místa prchá záhadný muž v kapuci... (TV Nova)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní havárie na dálnici je zase stará dobrá Kobra 11... Tak nakonec je vrahem na dálnici bývalý zaměstnanec zavražděného... Semir zase nemá klid a on i jeho matka je pronásledován synem muže, kterého Semir při zásahu zastřelil... Nakonec ho Vicki zastřelí, když ohrožuje Semira a hrozí mu zastrelením... Jeho poslední slova jsou "nevěřte mu..." a navíc je i flasback jak to bylo.... No tak to je veselé a uvidíme jestli či jak to bude pokračovat.... ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S25E04! Název v překladu: Srážka. Díl začne poměrně rozsáhlou sériovou havárií na dálncii, to už tu dlouho nebylo. A samozřejmě na místě je Semir a Vicki, jejich auto je to jedno v tom chumlu. A v tom jednom autě se najde zavražděný. Ten vezl na stavbu výplaty, protože v Německu jede dlaňovka. Podezřelích je samozřejmě víc, ale nakonec to ten nejméně nápadný, bývalý zaměstnanec, nyní už 2 roky bez práce a Vicki to v podstatě vyřeší sama od stolu, protože Semir zase kdesi lítá. 7/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama