Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je to otázka života a smrti, když se Jess se svými přáteli vydá na tu zatím nejnemožnější akci. Liam se mezitím v zoufalé snaze dopadnout Billie a její tajnou organizaci spojí s ošetřovatelem svého dědy Mylesem, než ublíží Jess. (Disney+)

Recenze (4)

J.CTORN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hej asi budu působit dost bizarně a kontroverzně ale tady se mi to už začíná dost líbit, hele jasný, pořád mám se seriálem problémy a už kvůli na nic první polovině seriálu, kdy to tolika aspekty ničilo celý seriál teď sleduju alespoň věrné pokračování Lovců Pokladů, i když ne tak vysoko jako původní filmy byly. Jo a musím pochválit útěk z vězení, čímž mám na mysli scénu se sniperem, moc pěkně natočená scéna. ()

babuška 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no jasně bílej hrdina už dnes není dobrej, to zpomalení spíš ubralo, kdo tohle vymejšlí je debil, jiskření mezi američanem s vočima do hajzlu a mexikánkou toužící po zelený kartě, kterou miluje i ten kvílící blb, to jako shrnutí stačí ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jess sa rozhodne oslobodiť otca z väzenia. Oren opúšťa partiu a konfrontuje ho agentka FBI. Billy je o krok pred všetkými a konečne dostáva to čo chce. jediný kto jej môže ešte skrížiť plány je Liam. Prevedenie: Neviem čo to je, že zrazu sa v akčných sekvenciách spomaľuje čas. Som nevedel, že pozerám Maxa Payna. Dávam o jednu hviezdu navyše lebo sme sa zbavili nepodstatných vedľajších postáv a pevne verím, že už to bude mať iba ťah na bránu - teda k pokladu. 49% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama