Reklama

Reklama

Podvodník z Tinderu

  • Velká Británie The Tinder Swindler (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2022, 114 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo vystavaný dokument, ktorý však na konci vyšumí trochu do prázdna, keďže, hups spoiler, očakávaný happy end sa nekoná. Židovský Charles Leclerc to mal prešpekulované až nečakane do detailov a je (alebo ani nie je) zarážajúce, že keď od vás šmejd vyláka peniaze, nie je to trestný čin, lebo ste mu ich dali dobrovoľne. Na druhej strane, okradnuté slečny sa rožkom nechali opiť dobrovoľne, pretože ak má človek v profile na Tinderi uvedené, že pracuje ako pokladník v Lidli, dievčence asi veľmi rýchlo stláčajú ESC. 60 % ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat k těm, kteří ze začátku pochybovali, ale nakonec je děj vtáhl. Fakt jsme byl zvědavý, jak se bude vyvíjet jeho "stíhání". Ale nejvíc mě zajímalo, jak skončí. O to víc jsem na konci zůstal znechucen. Ale za to film nemůže. Na jednu stranu je to velké varování. Takových lidí je mraky a bohužel je víc těch, kteří se nechají napálit. V tomto případě šlo ale o fakt propracovaný a dlouhodobý plán, docela rozumím, že v těch ženách už se to hne a ta ostražitost po měsících prostě končí. Víc se děsím, že když se mu získalo takové popularity a k tomu ještě mu jeho plány nejen vyšly, dokonce je nedotknutelný, hrozí, že jde o prima návod. Budu doufat, že to má především účinek v mém prvním bodě, a to tedy varovný. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Vymyšlený to měl dobře. Další z důkazů, jak láska dokáže být slepá (naivní, hloupá, povrchní...) a že Tinder je jen pro otrlé. Tisíckrát můžete říct, že byste to neudělali. Jenomže bum. Jiskra, úsměv, blablabla a jste v loji. Holky se k tomu postavily. V jednotě je síla. Ten hajzl by měl sedět. Kde je spravedlnost? Nemá žádné finanční problémy a ještě se najdou ženy, co mu padají k nohám? Bacha. Nevěřte těm, co vás na první rande zvou na soukromý let tryskáčem. To je totiž fakt podezřelý. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi to trochu dýl než všem ostatním, ale přece jenom mi ten bohužel nejvíce aktuální dokument současnosti nemohl utéct. Tinder hýbe světem poslední roky ve velkém, je ale šílené, co se díky němu může dít a jak je zásluhou seznamování po internetu snadné zneužít lidskou důvěru. Tady to sice hraniční se silnou naivitou, kdo ale kdykoli potkal byť jen kamaráda po sítích, ví moc dobře, že je občas nevyhnutelné zkusit věřit zcela cizímu člověku. [viděno na Netflixu 24.4.2022] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jste hnusná, plná plastů, chudá, prudce naivní a hlavně úplně blbá? Nezoufejte. Právě po vás totiž touží na Tinderu kouzelný a bohatý princ, který s vámi chce zakládat rodinu a plodit děti. Co na tom, že nemáte ze své strany absolutně co nabídnout. Princ si z několika miliard adeptek vyhlídl právě vás. Po zámkem by měly skončit zavřené zejména slečny, neboť mohou být svojí naivitou a retardací nebezpečné sami sobě i svému okolí.  Opravdu nechcete, aby někdo tak snadno zmanipulovatelný zastával jakoukoli zodpovědnou funkci. Na druhou stranu, Židák to měl vymyšlené za 3 roky ve vězení fakt dobře. Zejména tu prvotní fázi, kdy přiměl ženy uvěřit jeho historce s enormním bohatstvím. V momentě, kdy měl slečny chycené, už to bylo ovšem neskutečně průhledné. Od "zraněného" Petera, kterého by věrohodněji zahrál kdejaký jouda z ulice zkoušející svůj herecký talent na Soukup TV, až po šílené výdaje za party a luxusní večeře v době, kdy se měl Židák údajně skrývat. Nad naivitou zúčastněných opravdu zůstává zdravý rozum stát a život je touto zkušeností neskutečně vytrestal. Velmi zábavný dokument. [78 %] ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Po odvysílání premiéry na Netflixu se na Instargramu objevila spousta falešných účtů Simona Levieva. (Ganka)
  • Dokument byl zveřejněn 2. února 2022 a na jeho konci bylo uvedeno, že Simon Leviev je na Tinderu pořád aktivní. Krátce po vyšetřování Tinder Levieva zablokoval a prohlásil, že se na platformou nedostane ani s jinými alternativními nicky. (SpicyNugget)
  • V čase 18:00 je na pár sekúnd vidieť zábery z Košíc - výhľad z Mlynskej ulice na vežu Jakabovho paláca. (Cigalone)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama