Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (211)

alchac 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Luxusního Mikluše aneb zase jeden film, u kterého mám silné podezření, že jej sponzorovala veganská lobby (schválně, jak dlouho po zhlédnutí neřeknete „děláš si kozy“?) a ve výsledku slušná trojice. Jedno mi ale teda pořád vrtá hlavou – jak si hergot hlavní chod… tedy hlavní hrdinka oblíkla ty šaty s pouty na rukou přikurtovanými ke zdi?? ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film. Člověka hned napadne spojení s Mlčení jehňátek, ale je to dost jiné. Sebastian Stan si tuhle šílenou roli rozhodně užívá. Unáší mladé holky a prodává je na maso. Vše se změní, když potká Nou a vytvoří si k ní vztah. Bude to pro něj jen další maso, nebo pro něj Noa znamená něco víc. Je to bohužel dost dlouhé a hororových prvků je tam poměrně málo. Pořád je to ale slušná zábava. "Usměj se!" ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Snaživé, ale tak předvídatelné, že jsem byl oproti filmu pořád asi o půl hodiny napřed. Já, který obvykle nikdy nikde nic dopředu neuhádnu, jsem se prakticky nepřetržitě nudil čekáním na něco, co (samozřejmě vždycky až po té půlhodině) nevyhnutelně přišlo. Teď, po skončení filmu, jsem napřed dokonce asi tak o jeden rok. To by totiž měla přijít dvojka, protože ti chudáci tam někde čekají na další příděl čerstvého masa, že jo. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Zábavná, stylová, pěkně zpracovaná horror-comedy, kde si to herecký ansámbl skutečně vychutnává až do morku kosti. Není to nic extra revolučního, i tak to ale neurazí a člověka tento kanibalistický rohlík.cz vtáhne natolik, že mu není osud hrdinů lhostejný. Nebudu si hrát na svatouška, tu špetku lidskýho masu bych taky zkusil, no a vlastně jsem trochu fandil Stevovi. Sorry not sorry. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(32/2022) / Tak po celkom pozitívnych komentároch som bol celkom zvedavý na tento neznámy filmík z produkcie Hulu. Ako aj pri komentári na nový Scream, aj tu musím povedať, že tieto mačkopsy mi vôbec nevyhovujú. Aj tu máme pokus o kombináciu hororu a komédie, len nie úplne vydarený. Tie žánre sa totiž nespojili, skôr raz sledujeme horor, potom zase na chvíľu bizarnú komédiu a tak dokola. A pritom na čistokrvný horor by to bol skvelý materiál. Vlastne nakoniec ani neviem čo chcel film sprostredkovať, na komédiu je to málo vtipné, na horor zúfalo bez napätia. Herci chvalabohu super, tu nie je čo vytknúť. Toto dostať do pazúrov Japonci, končím s mäsom nadobro. Zúfalé čakanie na poctivý, hnusný horor pokračuje. (5/10) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama