Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v romantické komedii? CO???¨ No ano. A když se k tomu přidá jeden z úvodních motivů (vlastně nejméně dva) jako vystřižený z Beethovena (ne Ludwiga Van, ale toho chlupatého bernardýda), tak je jasné, že začne být zle. Halt Jackie není, co býval. Ale slečna v hlavní úloze... na tu se aspoň dá dívat. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Někdy už z toho Jackieho trošku teču, tohle je ten případ. Na jedné straně romantický příběh skoro popelkovského charakteru, na druhé straně rivalský souboj s uměle naroubovanými souboji, jen proto aby ve filmu byli(nic proti nim, choreografie Jackieho a jeho sparing jsou v bojových scénách absolutně skvělý, jedná se o skoro nejrychlejší scény co od Jackieho znám) ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Ľahučký film s prostoduchým scenárom, sympatickou ústrednou dvojicou a neuveriteľnými(!) bojovými scénami. Vyzerá to, že stačí, aby si Jackie odskočil do Číny a hneď predvádza aj vo svojom veku neuveriteľné kúsky... Celkovo je to milá romantická komédia, kde sú zamiešané dva väčšie (a dokonalé) súboje... ()

Paladin78 

všechny recenze uživatele

Je to hongongský romantický film. Průměrný romantický film. Ale to, co ho bezpečně zvedá se šedi průměru jsou dvě bojové scény Jackieho Chana s Bradley Allenem. Jsou to totiž jedny z nejlepších bojových scén, jaké znám. Bez drátů a jiných i digitálních pomůcek. Čiší z nich radost z boje, láska ke kung fu a mám z nich takovou tu radost, když vidím dva mistry dělat něco mistrovsky. Jo a je hezké vidět, jak taky jednou J. Chan bojuje s malým bělochem.....:-D ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Koukám do programu a říkám si: "Sakra, Nova dává v 10 h nějakou čínskou bojovku s Jackie Chanem? Potom jsem zjistil, že ten název nějak neodpovídá tomu, co se tam děje. Tohle totiž je komedie, vážení. Takže kdo do tohohle jde s tím, že uvidí napínavý kung-fu film, tak bude nejspíše zklamán. Ale pokud vám, (stejně jako mě), stačí Jackie Chan a jeho typický styl boje, tak budete spokojeni. Neříkám, že to je bomba, možná je mé hodnocení trochu vyšší, než si tento film zaslouží, ale v sobotu ráno se mi vážně nechce uvažovat a chci se jen zasmát. U tohohle filmu mi to vyšlo. A Qi Shu má nejen roztomilé jméno.. :-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jackie Chan měl být původně jen producentem filmu, protože však dlouho toužil zahrát si i v jiném než akčním filmu, byl přepsán scénář a Chan obsazen do hlavní role. (Raztubyl)
  • SUV kabriolet, který řídí C.N. Chan (Jackie Chan), je prototyp Mitsubishi Field Guard, postavený pro Tokyo Motor Show 1993. Červené mikroauto je pak prototyp Mitusbishi Maus z Tokyo Motor Show 1995. (Raztubyl)
  • Ve scéně s delfínem, kdy se Chan (Jackie Chan) potápí s Bu (Shu Qi) v moři, je možné zahlédnout kachličky. (Terva)

Reklama

Reklama