Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Recenze (124)

FilmfanouchNews.cz (Tomáš Bejvl)

"Je vtipné porovnávání otroctví a holokaustu? Potenciál sociálních komentářů i satirického rýpání Z jiného těsta je prakticky bezedný, v režii a polovinou spisovatelského údělu Kenyii Barrise je ovšem výsledek promrhaným potenciálem. Barris po Cestě do Ameriky 2 vlastně neměl šanci zklamat, od…" více

Filmpress.sk (Tomáš Rolík)

"Výprava Maxine Shepard necháva diváka poodhaliť aj zákutia Los Angeles, ktoré bežne na striebornom plátne nie je zvykom vidieť. Dokonca ani Jonah Hill s Lauren London svojím vekom, vzhľadom, prípadne stvárňovanou povahou nezapadajú do škatuľky typického zamilovaného páru. Ale pristane im to spolu." více

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama