foto

Hal Linden

  • nar. 20.3.1931 (88 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Grand-Daddy Day Care
2018 The Samuel Project
2016 Stevie D
2013 Komorník
2010 In Security (TV film)
2008 Light Years Away
Půlnoční polibek (TV film)
2005 Freezerburn
2003 Dumb Luck
2002 Time Changer
Žár mládí (TV film)
1999 Jump
The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads (TV film)
1998 Vrazi v domě (TV film)
1997 Tanec na vlnách
Ti jiní
1996 Just Friends
1995 Zlatá klec (TV film)
1989 Konec snu (TV film)
1988 Nový život
1985 Můj příliš hříšný život (TV film)
1984 Second Edition (TV film)
1983 Hvězdolet I. (TV film)
Ta druhá (TV film)
1982 I Do! I Do! (TV film)
1980 Father Figure (TV film)
Jishin retto
1979 When You Comin' Back, Red Ryder?
1978 Dorothy Hamill Presents Winners (TV film)
1976 How to Break Up a Happy Divorce (TV film)
Love Boat, The (TV film)
1973 Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
1970 Hastings Corner (TV film)
1968 Kaidžú sóšingeki
1966 Godzilla, Ebira, Mosura: Nankai no daikettó
1964 Muž z Ria
1960 Bells Are Ringing

TV seriály

2019 Chirurgové (TV seriál)
Reunited (S16E03)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mama (S19E22)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Krampus Katie (S01E09)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy's Brother (S01E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Everybody Hates Hitler (S08E13)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2005 Living with Fran (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Trampoty se vzorky (S01E11)
Dva z Queensu (TV seriál)
Catching Hell (S07E20)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Pracháč a zajíček (S06E12)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinný hotel (S02E12)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Matka a dcera (S02E16)
2001 The Zeta Project (TV seriál)
1999 Chůva k pohledání (TV seriál)
California, Here We Come (S06E14)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 The Golden Girls (TV seriál)
What a Difference a Date Makes (S06E22)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2007 Jack Taylor of Beverly Hills
1988 American Experience (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1975 Barney Miller (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky