Reklama

Reklama

Za sny až na Mars

Trailer 1

Obsahy(1)

Romantická sci-fi komedie se odehrává v budoucnosti, kdy je Mars osídlen a kolonizován elitou lidstva. Dva nesourodí vysokoškolští studenti se spojí a nastoupí do kosmického raketoplánu, aby se vydali na Rudou planetu za svými blízkými. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (34)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hluboce naivní neonová romantická komedie pro náctileté, u které nelze ani věřit, že je to v produkci Warner Bros, neb něco takového vždy plodilo studio Disney. No, pod záštitou to má HBO. A hned ze začátku aby bylo jasno. Film obsahuje kodex LGBT…, takže se tu vyskytují lesbičky a samozřejmě i kodex o míchání ras, takže tu je bílý kluk uhánějící Asiatku, která ale chodí s černochem. Romantická šablona je zachována a příběh skutečně naivní, až hanba. Máme tu příběh Walta, který se zamiluje do Asiatky Ginny a fanaticky se dopouští stalkingu. A to tak dlouho, až Ginna povolí a zůstane ruka v rukávě. A je fuk, že ona zrovna letí za svým černošským klukem. A celé se to odehrává v kosmickém korábu, kde ona letí legálně a on tajně. Nic víc, nic míň. Neonový svit je skutečně po celou stopáž, což na LCD obrazovkách vypadá krásně, ale hodně brzy to začne být otravné. Oni to osvětlení mají i ve ventilačních šachtách. Nepochopitelné. Vývoj děje v podstatě žádný. Jen přímočará linka plná negativních vlastností, jako třeba naprosto zbytečné sexuální narážky, byť nejsou fekální, která by vystačila i na půlhodinovou filmovou povídku. A že to patří do žánru sci-fi? Nebýt občasných kosmických skafandrů a kratičkých záběrů povrchu Marsu, ani to není poznat. Diváci Disney teenagerovských počinů si tohle užijí, ale ostatní jistojistě odvrátí zrak. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Moonshot" v jadre nie je žiadnym filmom, ktorý by mal prednosti na to vyhrať nejaké veľké filmové ocenenie, ale ako jednoduchá romantická komédia to splní svoj účel a nenudí. Má to myšlienku, má to okey hlavných hrdinov, má to zaujímavý koncept, ktorý som bol celkom ochotný sledovať, má to pár zaujímavejších prekvapení, no v jadre je to predvídateľné od A do Zet. Čo ma osobne asi jedine prekvapilo bol fakt, že je to tiež jeden z filmov, ktorý ukazuje, že niekedy môžeme síce dosiahnuť to, čo sme chceli, no potom si tak nejako uvedomíme, že to vlastne je celkom nuda a možno to ani nestálo za to. Má to ale celkom dobrú atmosféru a hlavne som rád, že mám opäť možnosť vidieť Lanu Condor, ktorá si túto rolu očividne užívala. Ak máte náladu na nejakú ľahkú romantickú komediálnu oddychovku, kľudne si to čeknite. Myslím si, že vás to na tých 100 minút celkom zabaví. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja ostanem radšej pri zemi a na Zemi a na nejaký život na Marse sa vykašlem. Aj tak tu z toho sci-fi bolo dokopy nula nič, šlo čisto o akože romantickú komédiu pre dnešnú mládež, lenže tá romantika je úplne bez chémie a komédia bez humoru. Lana Condor by mala začať chodiť do fitka a menej sa napchávať toxínmi z McDonaldu, bacuľatí sa stále viac. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Film splnil všechno, co slíbil...v roce 2022. Schéma je stále stejné, pouze trasu NY-L.A. vyměnila trasa Země-Mars. Ale bavila jsem se. Na každou lásku dvou krásných mladých lidí se kouká vždycky dobře. Navíc to bylo strašně milý. Všem klukům trilogii jsem neviděla, protože jsem nedočetla knihu, ale Lana Condor byla prostě roztomilá, tak zkusím nakonec alespoň filmy  :) ()

Dr.Love 

všechny recenze uživatele

Abusrdnost něktých scén až neuvěřitelná a zarážející, to že hlavní postava neskončila v přechodové komoře a nevypustil se sám do nicoty je upřímně zázrak. Ale díky bohu našel svou milovanou, ač ne tu za kterou letěl protože "cesta je to co ková vztahy", takže ta nová chudák slečna už se o něj postará. No víte jak to myslím ne...veme ho do kina, třeba.  Nejsem zastánce lovestorek na cestách a už vůbec ne s tak vysokým obsahem naivity a spíš to ke konci vypadalo jak Blbec k večeři ale tak tisíckrát horší, takže za mě pouze hudba, možná kamera a CGI. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama