Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (200)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Málo kdy člověk narazí na takovej originál, že prakticky každá scéna je překvapující a originální, ale bohu dík za to, že ještě takový filmy jsou. Good time má neuvěřitelný tempo a díky muzice, která si vysloveně vynucuje divákovo vtažení do této hodně neortodoxní, ale scénaristicky mimořádně kvalitní jízdy. Pokud jde o herecký výkon, tak ságu Twilight jsem ještě neviděl, ale už teď vím, že nám dala dva výborný herce, zatímco u Kristen jsem si byl jist poměrně brzy, Robert mně přesvědčil dneska, jeho výkon je absolutní. Očekávám, že až se na film vyhrnou zdejší stahovači, hodnocení půjde dolu, protože kino snímku, který má dokonale prokombinovaný záběry s hudbou (jízda po dálnici, snímáná ze zhora ) jen a jen prospívá. Osobitá filmová intezita par excellence. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Oku a duši lahodící vizuální skvost, jehož výjimečnost je navíc podtržena zajímavou kamerou, soundtrackem a výborným hereckým výkonem Roberta Pattinsona. Na filmu Good Time se mi v první řadě velmi líbil ten chaoticky-nahodilý sled událostí, kdy nemáte téměř žádné tušení, co se bude dít dál. Celý film je tedy jakousi "noir" instantní variací na obyčejný život "spodiny", kdy máte vážně pocit, že nekoukáte na film, nýbrž na dokument, byť místy lehce přikrášlený. Snímek Good Time rozhodně velmi výrazně vybočuje ze zavedených filmových standardů, pročež ho možná právě tento syrový a nekompromisní styl dělá tak atraktivním, což je navíc umocněno těžkým nádechem surové dráždivosti. Výborná práce! „I think something very important is happening and it's deeply connected to my purpose.“ ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

Forma neodpovídá obsahu. Nebo ještě líp vizuál a rychlý střih neodpovídají dění. "Dobrý časy" jsou kupodivu málo intenzivní, podivuhodně pomalé a herecky ne úplně výrazné (Pattinson je tu zajímavý, ale kamera, a to přehnané stříhání úplně nedávají šanci vychutnat si jeho hajzlíka naplno). Příběh Constantina navíc postrádá závěrečnou pointu. Jakýsi závěr dostane aspoň Nick, jehož poslední scéna je i ve své neokázalé jednoduchosti fakt silná. Film zabaví, ale asi nebudu mít potřebu se k němu někdy vrátit. Potenciál byl přitom obrovský. /60%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nabúchaná expozícia ma pripravila na nadchádzajúcu non-stop drsnú a nadupanú akčnú krimi s nejakým tým indie nádychom. Nasledujúce minúty až do konca filmu som ale nebol tak úplne stotožnený so scenáristickými riešeniami objavujúcimi sa počas celého deja, pričom som ale, na druhú stranu, nebol výraznejšie sklamaný. Občas som zase nadobúdal dojem, že ide svojim spôsobom o bláznivú komédiu či paródiu, ale obávam sa, že to nebolo zámerom pánov s priezviskom Safdie. Možno je trochu problém v tom, že som očakával nejakú nezávislú bombu, o ktorej budem najbližšie dni rozprávať všetkým známym pri náhodných stretnutiach na ulici. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Syrový a dost originální náhled do života jednoho chytráckého zloděje. Pattinson si vychutnává roli zvrácené skety s podivnými morálními mantinely. Snaha dostat postiženého bratra z vězení/nemocnice a křivolaké cesty k cíli vedoucí slouží vyloženě k prozkoumávání logiky jak hlavního protagonisty, tak nižších tříd špinavého New Yorku. Skvělá hudba, neskutečné tempo. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (14)

  • Pro dosažení věrohodnosti, a aby na sebe zbytečně neupoutával pozornost, štáb natáčel na ulicích za běžného provozu. Dokazuje to například scéna v metru, kdy Robert Pattinson dostával pokyny v SMS zprávách, zatímco štáb natáčel z vedlejšího vozu. Pattinson se se svou postavou sžil natolik, že doslova splýval s davem. V jednu chvíli ho dokonce místní obyvatelé považovali za jednoho z členů ochranky Bradleyho Coopera, který měl údajně v okolí natáčet film. (HellFire)
  • Do scény v nákupním centru byli najati skuteční policisté a natáčení probíhalo za plného provozu, takže reakce nakupujících jsou bezprostřední. Ve scéně při pronásledování herců dokonce zkoušeli někteří zákazníci policisty zastavit. (vojacekr)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama