Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (200)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Intenzivní, chaotickej, provokativní, agresivní, svérázně originální (úvodní titulky se objeví až po nervydrásajícím 20 minutovém prologu) a hlavně adrenalinem nabitý sociální thriller s nesnesitelně hektickým tempem který neuvěřitelně rychle odsýpá, vizuálně podmanivou neonovou estetikou a neskutečně napínavým příběhem o tom, kterak zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Zápletka je jednoduchá: hlavní anti-hrdina se zamotá do kolotoče lží, podvodů a nefalšovanýho neštěstí, a vám nezbývá nic jinýho než nečinně přihlížet a mít hubu dokořán. Zhruba od poloviny stopáže mě navíc chytl tak svíravej a úzkostlivej pocit beznaděje, že jsem si jen říkal "Pískej konec!". Je to jako kdybyste nonstop 48 hodin v kuse, bez spánku, hráli hru od Telltale, vybírali ty nejhorší rozhodnutí, a karma vám za oplátku házela klacky pod nohy...... jestli tohle nikoho nepřesvědčí o tom, že Robert Pattinson je pán herec, tak už nwm. Instantní kultovní klasika, definice nepříjemnýho zážitku. [#A24 RULES!] ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Benny a Josh Safdieovi- bratři a režiséři tohoto filmu natočili akční jízdu se sociální atmosférou a do hlavní role obsadili Roberta Pattisona. A dopadlo to následovně: Film začne a téměř do konce nespustí nohu z pedálu. Režie bratrů je zručná, Salfiedovi dokážou zručně natočit průjezd městem, historku či útěk před policií. Robert Pattison je v hlavní roli skvělý, Benny Safdie perfektně hraje autistického bratra a zbytek osazenstva je dostatečný (Barkhad Abdi je oficiálně nejlepší somálský herec všech dob!) Jisté chování postav je však občas až nepochopitelné, dějových předmetů občas až příliš a konec dostatečně neuspokojí. Je to škoda jelikož Salfiedovým se obzvlášť první polovina povedla. ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

Psychedelická story o tom, jak za pár hodin stihnout návštěvu Dinoparku, skoro obšťastnit nezletilou černošku, sblížit se s cizím psem a udělat něco dobrého pro rodinu. Sledovat tuhle těžko zařaditelnou jízdu, která se svou poetikou asi nejvíce blíží Refnovi či Noému, je každopádně úlet. Vizuálně to není tak výrazné jako Refn či Noé, ale má to výjimečně specifickou atmosféru. V podstatě je to jeden velký noční trip, ve kterém se může stát takřka všechno. ()

Tatannka 

všechny recenze uživatele

Feťáci a dlužníci pozdního kapitalismu potácející se New Yorkem zachycení v příběhu přiměřeně chaotickém, poháněném hudbou Oneothrix Point Never a strachem z policie. Jeden z filmů odehrávajících se v dystopické atmosféře dnešních špatných městských čtvrtí, ze kterých zůstává hlavně nervozita - žádná záchranná síť neexistuje. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film, ktory nejede podla zauzivanych postupov a sablony, smeruje odniekial niekam. Kam, to je tomutu filmu volne, proste niekam sa herci spolu s reziserom dostanu. Najlepsie, ak su na pervitine, pripadne mariske.  Film, u ktoreho nie je dolezity vysledok, ale cesta, ako sa  k tomu tvorcovia dostali. Reziser mal evidentne prazenicu z lysacov   : 85 % ()

Galerie (39)

Zajímavosti (14)

  • Název filmu Good Time je vězeňský slang. Odkazuje na snížení trestu vězně za dobré chování. (beran-ek)
  • Robert Pattinson si musel během natáčení barvit a odbarvovat vlasy do takové míry, že mu začaly postupně vypadávat. Po skončení natáčení se ostříhal dohola. (HellFire)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama