Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Zajímavosti (12)

  • Billy (Pierce Brosnan) a Lilly (Ellen Barkin) se baví o Jamesi Bondovi. Lilly říká, že se jí líbí James Bond, Billy se jí ptá, který z nich, na což Lilly odpověděla: „Pět.“ Billy odpoví: „Ten je dobrý.“ To odkazuje na skutečnost, že Pierce Brosnan byl pátým hercem, který ztvárnil postavu Jamese Bonda ve franšíze. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně má Owen (Adam Devine) na sobě šortky s dlouhými ponožkami vytaženými u kolen. To má zakrýt jizvy, které má Adam Devine po zranění v dětství. (Johnny.ARN)
  • Owen (Adam Devine) používá pro hesla k trezoru větu: „Nechala mi růže u schodů.“ To je úryvek z písně „All The Small Things“ od Blink-182. (Johnny.ARN)
  • Nápad na příběh dostal Adam Devine (Owen) poprvé od scenáristů Bena Zazoveho a Evana Turnera v roce 2016. Nápad si zapsal do sešitu, avšak na pár let na něj zapomněl. Později, když na sešit narazil, si myslel, že je to skvělý nápad, a v obavě, že práva už byla prodána, kontaktoval scenáristy. Naštěstí tomu tak nebylo a Devine ho mohl pomoci rozvinout. (Johnny.ARN)
  • Hlavné natáčanie prebiehalo v Atlante od 19. októbra do 18. decembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama