foto

Mo Gallini

  • nar. 15.2.1966 (54 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Merrily
2018 Dangerous Matrimony (TV film)
2017 Armed Response
2015 Marco Polo
Toxin
Vražda v Mexiku (TV film)
2012 Dobrodružství v Egyptě
Seal Team 6: Dopadení Usámy bin Ládina (TV film)
2011 Deadline
In My Pocket
2010 Las Angeles
2009 Fuel
2008 Cinco de Mayo
Dostaňte agenta Smarta
Protivný svůdný holky
Selfless
Tvrďák Taylor
2006 07
2003 Rychle a zběsile 2
2002 Warrior
You Got Nothin'
2001 Mulholland Drive
2000 Nejlepší způsob, jak zemřít
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
Born to Lose
Clubland
Konec světa
1998 Případ z Poodle Springs (TV film)
1997 Flipping
1996 The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
1995 Krvavý příliv
Znamení vraždy
1993 Bourák

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
Pilot (E01)
MacGyver (TV seriál)
Friends + Enemies + Border (S03E19)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Always (S03E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
Hanging On (S01E05)
další epizody (7)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Plán B (S02E22)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Rána (S06E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Justified (S07E09)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Chicagská metoda (S14E19)
2007 Žralok (TV seriál)
Starlet Fever (S01E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bratři ve zbrani (S04E21)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S04E17)
Day 4: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S04E02)
Day 4: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S04E01)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Princezna a námořník (S06E06)
1999 Akta X (TV seriál)
Fotograf smrti (S06E10)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Přiznání (S09E06)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Krvavé ambice (S02E01)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Mom and Pop Store (S06E08)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky