Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nijak neuráží a díky hodně hercům, které mám rád (Brosnan a Richard Kind) jsem si film i místy celkem užil. Přitom Brosnan má dost nesympatickou postavu a hodně zachraňuje jeho okouzlující manželka. Na Adama Devina jsem zvyklý z Takové moderní rodinky a zde má zase více méně tu samou roli, takže ok. Zápletka je sice laciná a občas dost krkolomně drží krok s dějem, ale pár vtipů se povedlo a já se u nich docela i nečekaně zasmál. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Neděle: Netflix mi píše email. Že přidali nový film, který by se mi mohl líbit. Pondělí: koukám na ten film. Jak Netflix přišel na to, že by se mi mohl líbit? Úterý: chci si prostřelit mozek, protože píšu komentář k tomu filmu, co by se mi mohl líbit. *** Asi takhle. Nečekala jsem, že to bude klenot, ale trailer byl docela ok. Že by to mohla být sranda, když už nic jiného. Ale tohle se nedalo. Chemie mezi ústřední dvojicí nulová. Měla to být komedie (nebyla ale vůbec vtipná), kde jsem neměla v úmyslu řešit, že tyhle dva k sobě nepasují, kdyby si sedli alespoň humorem. Ale tohle? To bylo sprostý. Jako pátý cenový kánálový humor, který se snaží tvářit chytře. Ale je prazdnej a špatnej. Celá zápletka možná na papíře působila vtipně, ale za tu hodinu a půl se to asi někde vypařilo. Tohle je velký špatný. Prosím, už nikdy víc něco podobného. Že to je hit na Netflixu je mi jasný. A chápu proč. Lidi, kteří dělají od pondělí do pátku potřebují u něčeho v pátek večer vypnout. Ale sorry, já dělám na směny, takže mě si tak snadno tahle blbost nekoupí.... ()

Reklama

Toshio 

všechny recenze uživatele

Protože nemám žádné koníčky, kamarády, ani práci, tak jsem si na Netflusu pustil tenhle komediální opus. Hned na začátku mi hlavní hrdina, slušně řečeno tak vadil, že jsem filmu dal ODPAD. Pak jsem ale ještě chvilku z masochismu koukal, a nakonec jsem zjistil, že tam je pár dobrejch ftipů. No a dokoukal jsem film celí a nakonec mu dal jak vidno 3 hvězdy. (Po čtyřech dnech) A proto že jsem to viděl znova, tak zvyšuji na 4 hvězdy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchá koncepcia pre lacnú komédiu s ešte lacnejšími „zábavnými“ scénami a dialógmi. Adam Devine to so svojimi scénami preháňa, a preto v niektorých prípadoch jeho scény sú spíš frustrujúce ako priemerne dobré. Bohužiaľ, podúrovňová tuctová komédia, v produkcii Adama Sandlera, kde ani Pierce Brosnan so svojou prítomnosťou nevie nič vylepšiť. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Bože můj, no to byla ptákovina. Netflix asi najal 15 lidí, což byl celý casting filmu, posadili za kormidlo eso v podobě Tylera Špindela a párty mohla začít! Vtipy o ptácích a sexu na denním pořádku, jak jeden není každou minutu, jako by film nebyl. Jediné za co dávám jednu hvězdu je legenda Pierce a jeho vtip o Bondovi, a to že je to pořád švihák bondovský. Jinak nechápu, jak může opravdu existovat něco, co vypadá jako film z pásové výroby. 1* ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • Hlavné natáčanie prebiehalo v Atlante od 19. októbra do 18. decembra 2021. (Arsenal83)
  • Nápad na příběh dostal Adam Devine (Owen) poprvé od scenáristů Bena Zazoveho a Evana Turnera v roce 2016. Nápad si zapsal do sešitu, avšak na pár let na něj zapomněl. Později, když na sešit narazil, si myslel, že je to skvělý nápad, a v obavě, že práva už byla prodána, kontaktoval scenáristy. Naštěstí tomu tak nebylo a Devine ho mohl pomoci rozvinout. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama