Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

J. Lo alias super diva, ktorá robí všetko a nič nejak obzvlášť dobre a predsa ju majú za mega hviezdu. Spieva priemerne, hity sú popcorn s karamelom, tancovať extra nevie, ale pchá to do každého klipu, hrať nevie ani v romantických slaďárnach a predsa zoberie rolu tvrdej vrahyne, pritom výraz s nedostatkom make upu samozrejme už tvrdší je, ale pokožka sama nestačí, keď vyzeráš stále ako keby vám niekto strčil do úst malinu, ale tú zlatú. Ale nie je to len o nej. Ten film nemá dramaturgiu, napätie, nejaký scenár, ktorý vás dostane do tempa. Zámerom reklamy je len nalákať na osobu Lopezovej, lenže vo výsledku človek dostane paródiu na Mission Impossible či Bournea. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Přestože spojení elitní zabiják a Jennifer Lopez nejde moc dohromady, tak je to nakonec JLo, kdo alespoň trochu drží film nad vodou. Přitom samotný základ akčního filmu špatný není, ale řada chybek a logických zvláštností film nakonec sráží na nižší úroveň. Zhlédnutí jsem nelitoval, nicméně podruhé už se nepodívám. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] S Jennifer Lopez jsem toho asi až tak tolik neviděl. Jediné, co mi utkvělo v hlavě, tak je thriller DOST, který mě hodně bavil, a právě proto se divím, že to má tak průměrné hodnocení. Ale u tohoto nového filmu od netflixu se nedivím, že to je opět průměrně hodnoceno. Každopádně moc kritický v tomto případě nebudu. Mě to docela bavilo, Lopez zde má uvěřitelnou roli. Celý film je technicky zručně natočený, pár přestřelek tu máme, děj je přímočarý, ale zas to má docela hloupoučký scénář. Celá ta zápletka působí divně a v snad v necelé půli filmu to vypadá, že je vše vyřešeno, ale poté se to opět hloupě natahuje. Finále je vcelku slušné, ale vůbec ne napínavé. No, mohl bych to ohodnotit i hůře, ale na 1 vidění to nebylo zlé, znám horší nízkorozpočtové filmy od netflixu, které jsou víc odfláklé. Tohle ještě ušlo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nápad zkusit Jennifer Lopez v akční roli je ve skutečnosti ještě horší, než to na papíře vypadá. Když se k tomu sejde nudný scénář i slabá akce, vyjde z toho film jako je Matka. JLo by se měla držet "svých" romatnických komedií, který nenadchnou a neurazí. Zkoušet po padesátce akční pozici, k tomu v takovým braku, není nejlepší nápad. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

copypaste c, copypaste v (from "karaoke texty.cz"..) >> "Nebudu vařit celý den, nejsem tvá máma, nebudu ti prát, nejsem tvá máma, nejsem tvá máma, chlapče, nejsem tvá máma, kdy se začneš pořádně chovat? ref:. Nejsem tvá máma, ne, nejsem tvá máma, ne, nejsem tvá máma, ne..!!" // Nastala by někdy chvíle, kdy si dám repete silných svalnatých mužatek v jednom dni? Asi mám zase dny ovulace. Nuže, Matka není taková feministická prasečina jak jsem čekal. Už jsem měl připravený skvělý džouky, co všechno naše elitní nadžena oproti chlapovi umí, krom snad uvařit dobrý guláš. Tohle je nefalšovaná béčková Johnice Wicková beze všeho, i ze vším. Tak já to té Lopézo Chuarezový dopřeju.. ()

Galerie (470)

Zajímavosti (4)

  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)
  • Natáčanie sa začalo vo Vancouveri 4. októbra 2021. 11. januára 2022 bolo natáčanie pozastavené z dôvodu rozšírenia COVIDu medzi štábom, obnovilo sa potom 25. februára. V marci 2022 sa natáčanie uskutočnilo na španielskom ostrove Gran Canaria s využitím starého mesta Las Palmas de Gran Canaria ako mesta na Kube. (Arsenal83)

Reklama

Reklama