Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bosch sleduje stopu v případu Parksové, ale obrátí se to proti němu. Maddie vyráží s Vasquezovou do ulic na první hlídku CRU. Na hackerské konferenci padne Moovi do oka dívka. Chandlerová rozehraje složitou hru proti FBI. Ellis a Long nespouští oči z Bosche a Chandlerové. (Prime Video)

Recenze (2)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potesila a trochu i osobnejsia stranka hacker-a najvyssieho rangu, Mo-a :). Uvidime vsak, ci to bude mat i nejaku suvislost s dalsim dejom. A konecne vidno i neobvykly Maddie-in "prejav". To mi tam chybalo k doveryhodnosti po tak hroznom zazitku. Udivuje ma, ako jej predstavitelka - utla Madison Lintz, dokaze tou lavou rukou pisat pod tak brutalnym uhlom. Vsimnite si to....cca. 34min. :) "BUM!" Slusna epizodka. Feds sa priblizuju. "Nechceme po vas, aby ste donasali na Rusov...". ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si úplně jistý, čím to bylo způsobeno, ale z páté epizody jsem měl o poznání lepší pocit než ze tří předchozích dílů, takže jsem si konečně zase našel důvod pro přiklepnutí čtvrté pěticípé. Nevím, možná stál za mým dobrým pocitem fakt, že kdykoliv se tvůrci věnují Přeběhlíkovi, velice velmi se přibližují knižní předloze, zatímco svou vlastní invenci aplikují na ostatní děj. Jak se zdá, mohl by to být způsob, kterým by mě mohla druhá řada fakt bavit. No, budu doufat, že se druhá polovina série ponese ve stejném (nebo alespoň velmi podobném duchu). / Poučení: Bacha! Kamery jsou dneska už opravdu všude. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama