foto

Eric Ladin

  • nar. 16.2.1978 (39 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eric Ladin se narodil 16. února roku 1978 v  Houstonu (Texas). Je ve znamení Vodnáře. Eric studoval na soukromé dramatické škole v Kalifornii. Věnuje se převážně herectví, nicméně také dost pracuje s hlasem a namluvil Ellise - jednu z hlavních postav známé počítačové střílečky Left4Dead 2.

Eric se objevuje především v seriálech, kde ho většinou neuvidíme víc jak v jedné epizodě daného seriálu, avšak jich má za sebou pěknu řadu. Nejdéle se objevuje v seriálu The Killing v roli Jamieho Wrighta, kde se objevil ve 26 epizodách (2 sezóny). Mimo jiné se v současné době zapojil do nového horroru Annabelle, kde stvárnil hlavní roli v manželském páru, který se musí vypořádat se zlem, jenž jim způsobuje panenka Annabelle.

Eric je židovského původu a nyní žije se svou manželkou Katy a svým synem Maxfieldem v Los Angeles.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Phantom Menace
2016 Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich
Rebirth
River Guard
Wolves at the Door
2015 The Missing Girl
2014 Americký sniper
Annabelle
2013 Highland Park
2010 Back Nine (TV film)
The Etiquette Ninjas
2008 Bar Starz
Kamarádova holka
2006 Left in Darkness
2005 Duck
Prokletí
2004 Vraždy bez záruky

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Not a Word (E05)
Lethal Weapon (TV seriál)
El Gringo Loco (S02E01)
Bosch (TV seriál)
The Sea King (S03E10)
Clear Shot (S03E09)
Aye Papi (S03E08)
další epizody (6)
Longmire (TV seriál)
The Eagle and the Osprey (S06E01)
2016 Lucifer (TV seriál)
Liar, Liar, Slutty Dress on Fire (S02E02)
Longmire (TV seriál)
The Stuff Dreams Are Made Of (S05E10)
The Judas Wolf (S05E04)
2015 Krize (TV seriál)
2013 Kočky z bahen (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
White Horse Pike (S04E10)
Polárka (S04E06)
další epizody (5)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
2012 Motorcity (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
What I Know (S02E13)
Donnie or Marie (S02E12)
Bulldog (S02E11)
další epizody (13)
Strážce pořádku (TV seriál)
Harlan Roulette (S03E03)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Omyly (S01E02)
The Killing (TV seriál)
Orpheus Descending (S01E13)
Beau Soleil (S01E12)
I'll Let You Know When I Get There (S01E10)
další epizody (12)
Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
2010 Obhájci (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
Krevní msta (S04E07)
2009 Dark Blue (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
Opatření (S03E04)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Barvy (S03E04)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Prachové peří (S01E20)
2002 The Nick Cannon Show (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace