foto

Eric Ladin

  • nar. 16.2.1978 (39 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eric Ladin se narodil 16. února roku 1978 v  Houstonu (Texas). Je ve znamení Vodnáře. Eric studoval na soukromé dramatické škole v Kalifornii. Věnuje se převážně herectví, nicméně také dost pracuje s hlasem a namluvil Ellise - jednu z hlavních postav známé počítačové střílečky Left4Dead 2.

Eric se objevuje především v seriálech, kde ho většinou neuvidíme víc jak v jedné epizodě daného seriálu, avšak jich má za sebou pěknu řadu. Nejdéle se objevuje v seriálu The Killing v roli Jamieho Wrighta, kde se objevil ve 26 epizodách (2 sezóny). Mimo jiné se v současné době zapojil do nového horroru Annabelle, kde stvárnil hlavní roli v manželském páru, který se musí vypořádat se zlem, jenž jim způsobuje panenka Annabelle.

Eric je židovského původu a nyní žije se svou manželkou Katy a svým synem Maxfieldem v Los Angeles.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich
Rebirth
Wolves at the Door
2015 The Missing Girl
2014 Americký sniper
Annabelle
2013 Highland Park
2010 Back Nine (TV film)
The Etiquette Ninjas
2008 Bar Starz
Kamarádova holka
2006 Left in Darkness
2005 Duck
Prokletí
2004 Vraždy bez záruky

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
The Sea King (S03E10)
Clear Shot (S03E09)
Aye Papi (S03E08)
další epizody (6)
2016 Lucifer (TV seriál)
Liar, Liar, Slutty Dress on Fire (S02E02)
Longmire (TV seriál)
The Stuff Dreams Are Made Of (S05E10)
The Judas Wolf (S05E04)
2015 Krize (TV seriál)
2013 Kočky z bahen (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
White Horse Pike (S04E10)
Polárka (S04E06)
další epizody (5)
Dexter (TV seriál)
Remember the Monsters? (S08E12)
2012 Motorcity (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
What I Know (S02E13)
Donnie or Marie (S02E12)
Bulldog (S02E11)
další epizody (13)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Omyly (S01E02)
The Killing (TV seriál)
Orpheus Descending (S01E13)
Beau Soleil (S01E12)
I'll Let You Know When I Get There (S01E10)
další epizody (12)
Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
2010 Obhájci (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
Opatření (S03E04)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
The Nick Cannon Show (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace