foto

Eric Ladin

  • nar. 16.2.1978 (42 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Eric Ladin se narodil 16. února roku 1978 v  Houstonu (Texas). Je ve znamení Vodnáře. Eric studoval na soukromé dramatické škole v Kalifornii. Věnuje se převážně herectví, nicméně také dost pracuje s hlasem a namluvil Ellise - jednu z hlavních postav známé počítačové střílečky Left4Dead 2.

Eric se objevuje především v seriálech, kde ho většinou neuvidíme víc jak v jedné epizodě daného seriálu, avšak jich má za sebou pěknu řadu. Nejdéle se objevuje v seriálu The Killing v roli Jamieho Wrighta, kde se objevil ve 26 epizodách (2 sezóny). Mimo jiné se v současné době zapojil do nového horroru Annabelle, kde stvárnil hlavní roli v manželském páru, který se musí vypořádat se zlem, jenž jim způsobuje panenka Annabelle.

Eric je židovského původu a nyní žije se svou manželkou Katy a svým synem Maxfieldem v Los Angeles.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2020 Painter
2017 The Phantom Menace
2016 Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich
Rebirth
River Guard
Vlci za dveřmi
2015 The Missing Girl
2014 Americký sniper
Annabelle
2013 Highland Park
2010 Back Nine (TV film)
The Etiquette Ninjas
2008 Bar Starz
Kamarádova holka
2006 Left in Darkness
2005 Duck
Prokletí
2004 Vraždy bez záruky

TV seriály

2020 The Right Stuff (TV seriál)
Amaryllis (E08)
Ziggurat (E07)
Ham (E06)
další epizody (8)
Stumptown (TV seriál)
The Dex Files (S01E17)
Bosch (TV seriál)
Copy Cat (S06E08)
2019 For All Mankind (TV seriál)
Home Again (S01E06)
Into the Abyss (S01E05)
Prime Crew (S01E04)
další epizody (6)
Impulse (TV seriál)
A Moment of Clarity (S02E09)
The Tether (S02E08)
The End of the World (S02E07)
další epizody (6)
Bosch (TV seriál)
Ten hajzl se podepsal (S05E10)
Zadržte noc (S05E09)
Moudrost pouště (S05E07)
další epizody (4)
2018 Seal Team 6 (TV seriál)
The Reckoning (S02E09)
Scorpions in a Bottle (S02E08)
FUBAR (S02E07)
další epizody (9)
Shooter (TV seriál)
The Red Badge (S03E08)
Swing Vote (S03E07)
Lines Crossed (S03E06)
další epizody (5)
2017 Doubt (TV seriál)
Not a Word (E05)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šílenej Amík (S02E01)
Vražedné Miami (TV seriál)
Clavicle Trauma & Closure (S02E15)
Bosch (TV seriál)
Mořští králové (S03E10)
Přesná muška (S03E09)
Aye Papi (S03E08)
další epizody (6)
Drsný šerif (TV seriál)
Síla přátelství (S06E01)
2016 Lucifer (TV seriál)
Kdo lže, shoří v pekle (S02E02)
Drsný šerif (TV seriál)
Splněný sen (S05E10)
Jidášský vlk (S05E04)
2015 Krize (TV seriál)
Bude to mít dohru (E10)
Trochu blábolení (E09)
Kdo je Grover Cleveland? (E08)
další epizody (10)
2013 Kočky z bahen (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
White Horse Pike (S04E10)
Polárka (S04E06)
další epizody (5)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nepsané pravidlo (S05E05)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Chirurgové (TV seriál)
Thriller (S10E07)
2012 Motorcity (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (13)
Strážce pořádku (TV seriál)
Harlan Roulette (S03E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rhodium Nights (S13E23)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Omyly (S01E02)
Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
další epizody (12)
Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
2010 Obhájci (TV seriál)
Pilot (E01)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Brother's Keeper (S02E05)
Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
Krevní msta (S04E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Opuštěný (S05E21)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vezmi si můj život (S10E20)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
Opatření (S03E04)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
Mentalista (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Bezměsíčné noci (S02E17)
Žralok (TV seriál)
Starlet Fever (S01E14)
Veronica Mars (TV seriál)
Neamerické grafitti (S03E16)
2005 E-Ring (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Barvy (S03E04)
Pohotovost (TV seriál)
Tady i tam (S11E16)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Prachové peří (S01E20)
2002 The Nick Cannon Show (TV seriál)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eighteen (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky