foto

Jeff Russo

  • nar. 31.8.1969 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Lucy In The Sky
2018 22. míle
Behold My Heart
Lizzie
2017 Submission
Three Christs
2014 The Surface
2013 Free Ride
Nečekaný nepřítel
Watercolor Postcards
2012 About Cherry
2004 Ghost Game

TV seriály

2019 Odhalení (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Teeth (E02)
La Maison du Bon Reve (E01)
The Passage (TV seriál)
Whose Blood Is That? (E04)
That Never Should Have Happened to You (E03)
You Owe Me a Unicorn (E02)
The Umbrella Academy (TV seriál)
The White Violin (E10)
Changes (E09)
I Heard a Rumor (E08)
další epizody (10)
Star Trek: Short Treks (TV seriál)
The Escape Artist (S01E04)
Dva světy (TV seriál)
Better Angels (S02E10)
You to You (S02E09)
In from the Cold (S02E08)
další epizody (6)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
Power (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (10)
2018 Altered Carbon (TV seriál)
The Killers (S01E10)
Rage in Heaven (S01E09)
Clash by Night (S01E08)
další epizody (10)
Star Trek: Short Treks (TV seriál)
The Brightest Star (S01E03)
Calypso (S01E02)
Runaway (S01E01)
Waco (TV seriál)
Day 51 (E06)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
další epizody (6)
Dva světy (TV seriál)
Point of Departure (S02E04)
No Man's Land - Part Two (S01E10)
No Man's Land - Part One (S01E09)
další epizody (9)
Ghosted (TV seriál)
Hello Boys (E16)
The Airplane (E15)
Unbelievable (E14)
další epizody (8)
Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (11)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Halibut! (S02E10)
Suspicious Objects (S02E09)
Easels and War Paint (S02E08)
další epizody (10)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Will You Take My Hand? (S01E15)
The War Without, the War Within (S01E14)
What's Past is Prologue (S01E13)
další epizody (6)
Channel Zero (TV seriál)
Insidious Onset (S03E01)
Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (10)
2017 Ghosted (TV seriál)
Haunted Hayride (E08)
Ghost Studz (E07)
Sam (E06)
další epizody (8)
Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (8)
Sněží! (TV seriál)
The Rubicon (S01E10)
Story of a Scar (S01E09)
Porodní bolesti (S01E08)
další epizody (10)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Into the Forest I Go (S01E09)
Si Vis Pacem, Para Bellum (S01E08)
Magic to Make the Sanest Man Go Mad (S01E07)
další epizody (9)
Time After Time (TV seriál)
Picture Fades (E05)
Pilot (E01)
Bull (TV seriál)
Home for the Holidays (S02E10)
Thanksgiving (S02E09)
The Devil, The Detail (S02E08)
další epizody (11)
Lucifer (TV seriál)
Vegas With Some Radish (S03E06)
Welcome Back, Charlotte Richards (S03E05)
What Would Lucifer Do? (S03E04)
další epizody (14)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
Who Rules the Land of Denial? (S03E08)
další epizody (10)
Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
Madame X (E12)
Freedom from Fear (E11)
další epizody (13)
Bull (TV seriál)
Never Saw the Sign (S01E07)
Callisto (S01E04)
Unambiguous (S01E03)
další epizody (5)
Channel Zero (TV seriál)
Welcome Home (S01E06)
Guest of Honor (S01E05)
A Strange Vessel (S01E04)
další epizody (6)
Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (8)
Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Homewrecker (S02E09)
Trip to Stabby Town (S02E08)
další epizody (10)
Špinaví poldové (TV seriál)
Original Sin (S01E02)
Pilot (S01E01)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Going Viral (S02E12)
404: Flight Not Found (S02E11)
Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (10)
2015 Komplikace (TV seriál)
Critical Condition (E10)
Deterioration (E09)
Relapse (E08)
další epizody (10)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
iWitness (S02E09)
Python (S02E08)
další epizody (23)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
Homecoming (E12)
The Hand-Off (E11)
další epizody (10)
Tut (TV seriál)
Extant (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E13)
Dvojité vidění (S02E12)
Vynucený tah (S02E11)
další epizody (13)
Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Loplop (S02E08)
další epizody (10)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (10)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
další epizody (10)
Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
2013 Hostages (TV seriál)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
2010 My Generation (TV seriál)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
The Apology Line (E09)
The Dentist (E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2017 Hondros
2011 Lesson Plan

Herecká filmografie

Filmy

2004 The Drone Virus
2001 Hollywood Palms

TV seriály

2001 Druhá šance (TV seriál)
Busted (S03E01)

TV pořady

1999 Martin Short Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace