Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tajné společenstvo, které po staletí ovlivňuje dění po celém světě, čelí vnitřnímu nepříteli. Jeden kanadský novinář by ale tenhle spolek i planetu Zemi mohl zachránit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (29)

gumolit 

všechny recenze uživatele

Kto má rád humor Mike Myersa a napríklad Austin Powers sériu zabaví ho aj tento seriál. Mike si robí srandu zo všetkého a všetkých aj sám zo seba.Hlavne z Kanady, Kubricka a samozrejme Netflixu, sem tam aj černochov. Je to proste taká hlúposť že som sa fakt bavil. Som rád že je ten magor Myers späť v skvelej forme celkom mi chýbal a to myslím vážne. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi Austina Powerse, jste tady správně. Jestli ne, no tak určitě najdete jiný seriál, který vás bude bavit, a tuhle typickou myersovinu necháte nám. Já jsem nesmírně spokojený a opravdu chválím Netflix za to, že Miku Myersovi dal příležitost (a prachy), aby si tak zařádil. V Pentavirátu nechybí nic, co od něj čekáte, a je v něm navíc i pár věcí, které byste nečekali. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Peniaze nesmrdia ani ak sú od Netflixu a tak si Mike Myers povedal, že skúsi svoj komediálny comeback. No a vyplodil túto značne slabomyseľnú konšpiračnú paródiu. Sem tam niečo humorné prebleskne, ale inak je to len prehliadka "myersovského" humoru videného už inde a inak. Možno aj v lepšej fazóne. Za dvoch unudených, ale určite štedro zaplatených Ironsov. (9.5.2022) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlost. Díky Miku Myersi za ni. Kvalita dílů se rovnala počtu ujetostí v nich obsažených. A tak nejlepší díl byl dílem druhým, kdy došlo na sprostou scénu, která bez vulgarit získala úplně nový rozměr. To bylo geniální. A lehce dojemné finále bylo top, jako vždy, když se vtipný seriál ponoří do melancholických hlubin. Většinou se to povede a je to moc fajn. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Myerse mám rád, jeho humor mi sedí a Pentavirát přesně zapadá do jeho tvorby. Podobně jako jeho další díla i tady občas nezná míru a zbytečně přetahuje už tak hraniční situace, ale pak přijde chvíle, která je extrémně vtipná a fór na hranici geniality. To ovšem není nijak překvapivé, protože tak to měly všechny jeho filmy. Petavirát se strefuje do všech těch konspiračních teoretiků, což zábava je a co víc, na konci se snaží přinést i nějakou tu mesidž, což sice nefunguje úplně na sto procent, ale zas tak moc to nevadí vzhledem k tomu, že to poselství vlastně není zas tak překvapivé - jakkoliv je pravdivé. Pentavirát není pro všechny a rozhodně není pro ty co Myerse nemusí, ale já bych klidně uvítal víc podobných sérií...70% ()

Galerie (143)

Reklama

Reklama