foto

Richard McCabe

  • nar. 1960
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1917
2017 Rangoon
Sbohem Kryštůfku Robine
2016 Mindhorn
2015 Oko v oblacích
Popelka
Skandální život Lady Worsley (TV film)
2013 Legacy (TV film)
Vášeň mezi řádky
2012 Epithet
Nejlepší muži (TV film)
2008 Einstein a Eddington (TV film)
Vévodkyně
2007 Rembrandtova Noční hlídka
2005 Nepohodlný
2004 Jarmark marnosti
Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
1999 Notting Hill

TV seriály

2020 Hra z Anglie (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Hood Maker (E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
2016 Doktor Thorne (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Wallander (TV seriál)
Neklidný muž (S04E03)
Lekce lásky (S04E02)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Hra (TV seriál)
The Great Fire (TV seriál)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Popeleční středa (S02E02)
Čas sladkého toužení (S02E01)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Než přijde mráz (S03E03)
Mrtví ve člunu (S03E02)
Podzimní událost (S03E01)
2010 Wallander (TV seriál)
Pátá žena (S02E03)
Muž, který se usmíval (S02E02)
Anonymní zabijáci (S02E01)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S08E02)
2008 Wallander (TV seriál)
O krok pozadu (S01E03)
Firewall (S01E02)
Na špatné stopě (S01E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čtyři pohřby a jedna svatba (S09E05)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
Killer Net (TV seriál)
1997 Prince Among Men, A (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 The Audience (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky