foto

Richard McCabe

  • nar. 1960
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rangoon
Sbohem Kryštůfku Robine
2016 Mindhorn
2015 Oko v oblacích
Popelka
Skandální život Lady Worsley (TV film)
2013 Legacy (TV film)
The Audience (divadelní záznam)
Vášeň mezi řádky
2012 Epithet
Nejlepší muži (TV film)
2008 Einstein a Eddington (TV film)
Vévodkyně
2007 Rembrandtova Noční hlídka
2005 Nepohodlný
2004 Jarmark marnosti
Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea, The
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
1999 Notting Hill

TV seriály

2018 Collateral (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Hood Maker (E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Accidental Hero (S08E06)
2016 Doctor Thorne (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Wallander (TV seriál)
Neklidný muž (S04E03)
Lekce lásky (S04E02)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Hra (TV seriál)
The Great Fire (TV seriál)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Popeleční středa (S02E02)
Čas sladkého toužení (S02E01)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Než přijde mráz (S03E03)
Mrtví ve člunu (S03E02)
Podzimní událost (S03E01)
2010 Wallander (TV seriál)
Pátá žena (S02E03)
Muž, který se usmíval (S02E02)
Anonymní zabijáci (S02E01)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S08E02)
2008 Wallander (TV seriál)
O krok pozadu (S01E03)
Firewall (S01E02)
Na špatné stopě (S01E01)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čtyři pohřby a jedna svatba (S09E05)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
Killer Net (TV seriál)
1997 Prince Among Men, A (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace