Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Charlie a Nick řeší to samé co většina puberťáků. Jsou každý z jiného těsta, ale i tak se spřátelí a brzo zjistí, že k sobě možná cítí něco víc. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (88)

Idego 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, že dokoukám maximálně jeden díl, protože to na mě od prvních minut působilo jako strašný klišé a seriál s cílovkou čistě v teenage spektru, kterej mi nemá co nabídnout. Celkem rychle mě ale pohltila feel-good atmosféra, všechny nedostatky jsem tomu začal odpouštět a nakonec jsem to sjel na jeden zátah. Je to jednoduché, ale ne blbé, klišé, ale bez kýče, má to super hudbu a jako třešničku na dortu Olivii Colman. A strašně se mi líbily ty komiksový prvky a vizualizace emocí postav. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

antieuforie a tak trochu něco jako Sex Education, akorát přímočařejší a v mnoha ohledech naivnější. Samozřejmě i tady se nakousnou vážnější témata jako šikana, ale jde spíš o náznaky a celý seriál se zaměřuje primárně na partičku kamarádů okolo Charlieho, kteří se všichni snaží najít svoje místo a svojí spřízněnou duši. Charlie, který je gay a neskrývá to jí po zvláštním polovzathu najde v Nickovi, který se naopak hledá a sám si není jistý svojí orientací. Jejich poznávání samozřejmě přináší řadu situací, kde nechybí nějaká ta romantika i humor a jako celek je Heartstopper poměrně slušnou feel good jednohubkou. Úplně sice nesdílím obecné nadšení, protože si nemyslím, že by Srdcerváči nějak extrémně vybočovali v rámci žánru indie romantických komedií/dramatů, ale o ztrátu času určitě nejde...65% ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Srdcerváči jsou seriál, z kterého se to srdce občas zastaví. Každá epizoda má minimálně jeden takový moment. Moment, který vyvolává pocit, jakoby tvůrci svého diváka pevně obejmuli a říkali „všechno bude dřív nebo později v pohodě“. Úplný opak Euphorie, žádný sex, drogy, lidská temnota, ale roztomilá, pastelově barevná ukázka toho, jak může vypadat společně budovaný bezpečný prostor v lidských vztazích. "Tendenční kravina" to asi bude pro lidi, co svoje myšlenky zavřely do tunelu. Pro začátek by mohlo stačit načíst Isaacův reading list. ()

Klara 

všechny recenze uživatele

Jedna velká, vzrušující, nádherná jízda na emocionální horské dráze - to jsou Srdcerváči. Tak jednoduše se to mohlo pokazit, ale nestalo se to. Celých osm dílů jsem měla husí kůži a něco tak dobře zahraného, herecky obsazeného, citlivého a kouzelného jsem už dlouho neviděla. Jestli vůbec. Jsem strašně ráda, že něco takového vzniklo - jsem si jistá, že ten seriál pomůže strašně moc mladým lidem. Děkuju za to! ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Sympatická, civilní, citlivá, nevtíravá a důležitá záležitost, kterých je jako šafránu. Moc se mi to líbilo. A-Z. Kéž by se všem mladým, kteří doma přiznají, s kým chtějí žít, dostalo stejně láskyplné reakce, jako od Olivie Colman. Pohádkové, milé pohlazení pro duši, nic pro homofobní konzervy, které by své dítě raději zavrhly, než by dokázaly přijmout jejich přirozenost. Edukativní příležitost pro mnohé rodiče, kterým téma ještě v dnešní době dělá potíže.. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (11)

  • V 11. minutě, během rozmluvy s Taem (William Gao) u oběda, čte Isaac (Tobie Donovan) thriller „Návod na vraždu pro hodné holky“ od autorky Holly Jackson. (veverrka11)
  • Konkurzem na obsazení jednotlivých rolí prošlo přes deset tisíc teenagerů, včetně několika v té době již známých a úspěšných mladých herců. Do hlavní role Charlieho byl nakonec vybrán poměrně neznámý Joe Locke, který ještě nikdy nestál před filmovou kamerou. (emkon)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno