Reklama

Reklama

V šestnácti není snadné přiznat sobě a natož svému okolí, že jste gay. Simon Spier (Nick Robinson) začne po e-mailech flirtovat s neznámým spolužákem, který si říká Blue. Ale když se nešťastnou náhodou jejich korespondence dostane do cizích rukou, hrozí jim odhalení. Simona totiž začne vydírat jeho sociálně trochu podivný, ale jinak velmi sebejistý spolužák Martin (Logan Miller). Ten věří, že by mu Simon mohl domluvit rande s krásnou Abby (Alexandra Shipp). A pokud mu nepomůže… tak se jeho sexuální orientace stane věcí veřejnou. A co hůř, zveřejní i to, kdo se skrývá pod přezdívkou Blue. Simon se dostává do úzkých. Musí najít způsob, jak se z toho dostat dříve, než k tomu bude donucen. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (307)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Je neuveriteľné, že až v roku 2018 sme sa dočkali prvej hollywoodskej romantickej komédie o gayoch, ktorá je navyše taká krotká a nevinná, že by kontroverzne môže pôsobiť len na bigotných puritánov. Love, Simon tak (podobne ako Black Panther) viac ako o kvalitách filmu vypovedá o zaspatej spoločnosti. Ale k veci, Love, Simon je klasická romantická tínedžerská komédia, ktorá by kľudne mohla byť nakrútená v 80tych alebo 90tych rokoch, má dostatok humoru, obstojne napísané postavy, no aj veľa cringe scén a pomerne kostrbatú kostru a zvraty. Solídna žánrovka. John Hughes by sa asi dosť čudoval, ale v podstate by mal radosť. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Dost mě naštvalo, že film vyzývá k toleranci a pochopení, aniž by z něho nějak vyplynulo, že by Simon Martinovi odpustil. Přitom to byl vlastně jenom nevyrovnaný naivní chudák. Nakonec mi byl sympatický víc než Simon. Tvůrci to totiž strašně přehnali. Z pohodového pozitivního filmu, udělali ke konci přeafektovaný kýč ze zábavného parku. Klíšé, klišé, klišé! A to není nic proti gayům. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Takhle neeee. Ze začátku řeknu, že mě film nenudil. Jsem ráda, že jsem ho viděla, ale je to teda šíleně stupidní. Celá ta "coming out" část je zastrčená do pozadí typickým teen romantickým funny dramatem. Postavy se chovají šíleně nepřirozeně, až na výjimky jsou všechny hrozně nesympatické a většina hereckých výkonů je tragédní. Všechny vedlejší romantické vztahy jsou opravdu nelogické a nahodilé. Ten film nevěděl čím být a nakonec se stane jedním z mnoha. 2* ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože, zas niekto tým posraným úchylom ubližuje. Mesiac čo mesiac vychádza stále viac zvratkov o tom, ako chudákom buzerantom niekto zas niečo nepovolil a dokonca sa im smial v škole, to sú určite najpálčivejšie problémy, ktoré musí naša spoločnosť riešiť. Homokládam, ktoré sa sťažujú, že si nemôžu ešte v niektorých zdravých krajinách napríklad adoptovať deti, odporúčam vybrať sa na výlet do islamského štátu, keď sú u nás tak veľmi diskriminovaní. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Moooc hezký příběh. Samozřejmě, byl bych raději, kdyby to nebylo o tom, že je Simon gay, ale raději bych, kdyby se příběh točil kolem nějaké holky, kterou nemůže mít, ale když tohle všechno pomineme, tak se jedná o opravdu skvělou lovestory. Postava Simona byla skvělá. Film navíc doplňuje skvělá hudba. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2018 na Mardi Gras FF v Sydney. (Varan)
  • Herec, který nebyl před uvedením filmu oznámen, je představitel Bluea. V průběhu natáčení nebyly zvěřejněny žádné fotky, které by jej mohly fanouškům knižní předlohy prozradit. Jde pravděpodobně o napětí, které se odehrávalo i v samotné knize, kdy se nevědělo do poslední chvíle, kdo Blue je. (Reesam)

Související novinky

Disney zavřelo první divizi Foxů

Disney zavřelo první divizi Foxů

22.03.2019

Uběhl necelý den od oficiálního dokončení fúze mezi studii Disney a 20th Century Fox a slavný myšák už se rozhodl učinit první zásadní krok v rámci nově nabyté moci. Zrušil filmovou divizi Fox 2000.… (více)

Reklama

Reklama