Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(více)

Recenze (47)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Do půlky děsně amatérský pokus o film, ale od druhé částí se to zvrtne v naprosto nechtěně směšnou ujetinu, která baví až se bránice natrhává. Samozřejmě na minulé díly to nemá v žádném ohledu, ale pár nápadů se přeci jen najde. Jedna hvězdička udělena za "výkon" Petera Coyota, ten je chudák tak mimo až se vám ho sželí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1985 bol natočený jeden z najvýznamnejších amerických zombie horrorov "Return of the Living Dead". Stal sa kutovým filmom. O tri roky bola vyprodukovaná druhá časť. Bola to nie moc podarená zombie komédia. Päť rokov po nej prišiel Brian Yuzna s tretím pokračovaním, ktoré tiež za moc nestálo. Po dlhých trinástich rokoch opäť oživil túto sériu režisér Ellory Elkayem. V roku 2005 natočil ďalšie dve absolútne zbytočné pokračovania: "Return of the Living Dead 4 - Necropolis" a "Return of the Living Dead 5 - Rave to the Grave". ** ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ehm, no. Je třeba uznat, že se to snaží alespoň trochu držet ducha původního Návratu, tedy vojenský plyn, zombíci, něhjaká ta stopa humoru, mládežničtí hrdinové a rocková hudba. Jenže to taky ukazuje, že se ten potenciál vyčerpal právě už u toho prvního. Tohle trochu kombinuje ještě třetí Návrat (vojenské výzkumy), jenže to už trochu zasmrádá Resident Evilem a to z toho nejhoršího hnoje. Zombíci sice často volají "brains", ale ztrácí svůj glanc, začínají být rychlí a hlavně nevylejzaj z hrobů. Inu, je rok 2005 a oživlí už moc neletí, spíše nakažení a těm se podobají nejvíce. Navíc je to hrozná nuda, že jsem ke konci už pospával mi nijak nevadilo a řekl bych, že mi nic důležitého neuniklo, jen jsem mohl prospat i ty velice trapné scény, jako pěstní souboje se zombíkama nebo závěrečnou přestřelku mlaďochů s kvérama, tankama apod. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Trojkou měla série skončit. Tohle je ultrahloupý film, plný ultrahloupých hloupostí : bezdomovec se pomalu šourá k teenagerům a proto je jimi zastřelen ( ano, bezdomovec je sice zombie, ale to oni ještě nevědí) /// mocná společnost HYBRA-TECH je zabezpečena ještě hůř než benzínka /// boxující zombie..... a tak bych mohl pokračovat. Degradace a demence, co se bere vážně. Bliju. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Poslední ještě jakž takž podařenej díl této série. Ten úvod v Černobylu byl ještě dobrej. Jednak originální, jednak i docela atmosférickej. Jenom škoda, že když se to začne měnit v rutinu, tak musí tvůrci vytáhnout nějakou tu píčovinu (v tomto případě ty superzombíky) aby to vyšperkovali. No na průměr to ještě stačí.55% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama