Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečný MASAKR !! :D Na jednu stranu tradiční Mr.Bean a očekávaná komediální jízda plná absurdit a neskutečných náhod, na stranu druhou v tom vidím toho víc než jen komickou kravinu. Rozhodně musím vychválit nejvíc High-Tech barák, co jsem kdy ve filmu ( možná i v životě) viděl- Těžká futuristická modernizace úplně všeho, kde bez manuálu se v něm člověk ani nepohne ( explorovat celý ten dům mě neskutečně bavilo i fascinovalo). Dále je to 2 hodinový intenzivní duel člověka se zvířetem ( zde s hmyzem) což z toho dělá nejzábavnější Animal Attack vůbec, je tu místy až absurdně intenzivní hudba, která z toho dělá vyloženě Thriller napínák s pár jumpscary, dále je to samozřejmě ukrutný Survival a také Home Invasion s nádechem Nezvratného Osudu .. Fuck Yea, tak to jsem nečekal. Včela/Čmelák zde představuje velmi inteligentního a vypočítavého tvora! Scéna v koupelně, s klavírem a prvotní návštěva policisty - tam jsem regulérně zemřel a znova ožil.  Velmi mě potěšilo, že se zde vyskytují i ikonické scény Mr. Beana, tedy všechny které jej proslavily, jelikož jsem na něm vyrůstal, takže milé překvapení. 8/10. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Rowana Atkinsona mám rád. Mají ho rádi všichni. A všichni hlavně milují Mr. Beana. A když bylo oznámeno, že vzniká seriál, který má být něco jako pokračování, zajásal jsem. No... a tak jsem to shlédl během jednoho odpoledne hned jak to vyšlo a... jako jo. I přes to, že námět či příběh jako samotný by za normálních okolností nefungoval, nápad muž vs. včela by byl všemi zaopovržení hoden, tak se vcelku jedná o fajn pohodový krátký seriál, který ale především nabízí Rowana Atkinsona. Dále už to má vlastně jenom fajn výpravu, kameru a dostačující CGI. Jinak vcelku fajn. 6,25/10      videorecenze ()

Reklama

OJan 

všechny recenze uživatele

Taková jednoduchá jednohubka, kde se Rowan Atkinson snaží zneškodnit včelu všemi možnými způsoby. Jo, vcelku to funguje, je to sice předvídatelné, ale rozesměje to a mě to bavilo. Ale i přesto jsem našel pár nedostatků - ta CGI včela je spíš čmelák a k tomu z toho nemusel být seriál tak nešikovně rozdělený na epizody trvající 10 minut, ale mohl s toho být klidně film, ale když už seriál, tak alespoň s delší stopáží epizod. PS: za všechno může ta včela. |70%|, (počet zhlédnutých epizod: 9) ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nadsázka, zábava a tak, chápu. ALE! Man vs Bee je Parazit pro děti do pěti let, prezentující humor, kterej sahá daleko za hranice absurdna - a to i na poměry Rowana Atkinsona. Jeho novýmu charakteru se nedá fandit na žádný úrovni, protože je to absolutní debil. Celá tahle fraška by byla o řád zábavnější, kdyby se odehrávala v jeho vlastním domě a destruktivní boj s včelou reprezentoval osobní rozklad a životní neúspěch – alespoň by to mělo nosný téma. Takhle místo humorný tragédie dostává dospělej divák jenom tragickej humor. Hádam ale, že to nikdy o ničem jinym bejt nemělo. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Tenhle námět jsme už mohli vidět mnohokrát a v mnohem lepších podání, které nejsou tak předvídatelné, neoriginální a lépe drží pohromadě. Rowan Atkinson je sice fajn, ale opět předvádí akorát to co už jsme u něj viděli Xkrát. A to bohužel na slaboučký příběh, nedostatek nápadů a celkovou nevtipnost nestačí. 2* 40% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Mnoho ľudí poukázalo na to, že koncept tohto seriálu je podobný konceptu nezrealizovaného filmu Johna Hughesa "The Bee". (m.a.t.o.)
  • Během sprchování hraje píseň „Just An Illusion“ od Imagination. (Duoscop)
  • "Prvý vyrobený Jaguar E-Type" bola v skutočnosti replika vyrobená špeciálne pre potreby filmárov. Rowan Atkinson ju po skončení natáčania odkúpil. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama