Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Rovnou si můžeme přiznat, že jde o návrat Mr. Beana. Rowan Atkinson se vracím ke svým pohybům, ke svým grimasám a hodně podobnému humoru. A je to fajn. I můj tříletý syn ocenil vystupování tohoto skvělého komika. Rozdělení do devíti episod bylo rozumnou volbou, protože hodinu a půl dlouhý film by postupem času přestal bavit. Takhle jsem si mohl pustit tolik dílů, na kolik jich byla chuť. A že syn rozhodl, tak posledních šest dílů padlo najednou. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nadsázka, zábava a tak, chápu. ALE! Man vs Bee je Parazit pro děti do pěti let, prezentující humor, kterej sahá daleko za hranice absurdna - a to i na poměry Rowana Atkinsona. Jeho novýmu charakteru se nedá fandit na žádný úrovni, protože je to absolutní debil. Celá tahle fraška by byla o řád zábavnější, kdyby se odehrávala v jeho vlastním domě a destruktivní boj s včelou reprezentoval osobní rozklad a životní neúspěch – alespoň by to mělo nosný téma. Takhle místo humorný tragédie dostává dospělej divák jenom tragickej humor. Hádam ale, že to nikdy o ničem jinym bejt nemělo. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je späť, komentáre ku seriálom už veľmi nepíšem ale tu som musel. Možno z toho mohol byť aj film. Krásna bodka za produkciou netflixu ani neviem kedy ma tak seriál od nich bavil a potešil. Myslím ako komédiu. Rowan Atkinson na to stále má. A rovnako ako ja nemusí včely. Primeraná stopáž aj humor. Nemôžem inak ako na plný počet. 5* ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Mr.Bean ide strážiť luxusný dom.Objaví sa včela 🐝 a fight môže začať a je popredu jasné, že sa posere úplne všetko, čo sa posrať dá.Nasleduje veľká zásoba notoricky známych situácií a ksichtov, pretože aj ked to nieje Bean,je to Bean.Nič extra originálne tu nenájdeme,ale vcelku to poteší a celkom som sa bavil. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Kokotiny excentrické kluzské fazole pokračují, a mě to tolik nebavilo jako posledně. Jasně pochopitelně mi už netečou šušně po nose, a hovna do plenek abych se smál Atkinsonovi, na sklonku důchodového pojištění, jak nechá za orchestru své idiocie, vypálit celou haciendu z budoucnosti do základního kamene. Vtipné možná tak na patnáct minut, a to jsem ještě přehnal. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie trvalo dvanásť týždňov a prebiehalo v Londýne a Bovingdone. (m.a.t.o.)
  • "Prvý vyrobený Jaguar E-Type" bola v skutočnosti replika vyrobená špeciálne pre potreby filmárov. Rowan Atkinson ju po skončení natáčania odkúpil. (m.a.t.o.)
  • Trevor (Rowan Atkinson) používá telefon Samsung S10 s dřevěným krytem od AuthenticWood. (Ficik)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama