Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

bourec 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že ten reálnej čas, v kterým se film odehrál, byl jedině k užitku. Neskutečně to krom pár minutek odsýpá. Butler je navíc sympaťák, takže to, aby se zase setkal se ženou bude vaše největší přání. A při sledování tohodle rhrilleru sem se vzpoměl na film J. Mostowa Únos, kterej byl v něčem podobnej, byl ale lepší. I přes to uděluji Goodmanovi pochvalu. 60%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak Žerard už nefušuje do remesla len Casey "kurva" Rybackovi, ale po novom už aj Kurtovi Russellovi a vykráda jeho film Breakdown. Som zvedavý u ktorého ďalšieho herca, ktorého dabuje Jiří Štěpnička sa inšpiruje nabudúce. S kvalitou jeho kópií to ale ide dole vodou. Tentokrát sa nedočkáme žiadneho cool blbnutia s nasratým kamionistom. Toto je smutná doba podfinancovaných DTV béčiek, takže polovicu filmu tam Butler vo flashbackoch rieši svoje posraté manželstvo a v druhej sa zmätene potuluje z miesta na miesto a predstiera, že napínavo pátra až som skoro zaspal. Sem tam niekto po niekom vystrelí a vrcholom je jeden otrasný CGI výbuch nejakej búdy. Po každej stránke totálna nuda a ak by ste si to chceli pustiť len zo zvedavosti, či sa to skončí happyendom, tak samozrejme že skončí. Žena sa nájde, manželstvo je zachránené a párik žil šťastne až do pokračovania, v ktorom pre zmenu unesú jeho. 4/10. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Manželka Has Fallen. Může ovlivnit Gerardovo násilnické běsnění, že tentokrát není vycvičený šéf ochranky, ale realiťák? Jistě, že ne.. Situaci se rozhodne řešit na vlastní, krví cizího potřísněnou pěst, padne několik přesných výstřelů a vidláckým kuchařům methu se odeberou nějaké michelinské hvězdy. Solidní akční thriller bez zbytečných překvapení, kterému lze vytknout jeden směšný digitální výbuch a Goodmanovu snahu natáhnout to na hodinu a půl včetně titulků, jak kdyby s tím chtěl jet na nějaký festival. Začíná to vypadat, že se Butler zařazuje do terapeutické skupiny pana Neesona, který natočí ještě tak dva tři akčňáky s kyslíkovou maskou po ruce a šmytec. Ten, kdo by nyní nepoklekl před Xerxem už taky kvůli bolestem kyčelních a kolenních kloubů, se zdá být odpovědným náhradníkem.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerné vedenie príbehu, na ktorom je vidieť, že tu improvizoval nie len Gerard Butler (za info patrí jedna veľká vďaka pre užívateľa zrajda). Pre neho tá improvizácia nedopadla zle, ale podobné experimentovania pre menej skúseného režiséra nie vždy dopadne dobre. Film má podobnú úroveň, ako tie snímky, v ktorých sa za posledné roky objavoval Bruce Willis. Dúfajme, že pre G.B. to bola len jednorazová odbočka. P.S.: V danom žánru existujú vydarenejšie výstupy. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Last Seen Alive" je síce béčkový akčňák, ale zase som sa aspoň pri jeho sledovaní nenudil. Určité veci sú nám jasné okamžite, niektoré sa dozvieme trošku neskôr a asi by to nebolo ono, keby sme tu nemali Geralda Butlera, ktorý sa rozhodne svoju manželku nájsť na vlastnú päsť a najlepšie formou, ktorá nie je úplne legálna, ale zase je účinná. Najväčšie plus je tu pre mňa skutočnosť, že som sa pri sledovaní filmu nenudil. A aspoň sa snaží miestami búrať niektoré klišé, ktoré sú v týchto filmoch obsiahnuté. Nepôjde všetko hladko, veci naberú miestami trošku nepríjemný spád a najmä máme tu ešte aj možnosť, že finále nebude úplne také krásne ako by sme si mohli priať. Nie je dokopy ale asi moc, čo by sa k tomu dalo povedať. Popravde dočkáte sa presne toho, čo od filmu budete čakať. Mne to na oddychový večer stačilo. A držalo ma to v napätí. Takže na jedno videnie nemôžem neodporúčať. Ale určite nepôjde o film, ku ktorému sa budete vracať. Hodnotenie: B- ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Když Will (Gerard Butler) prochází lesem, spatří velký list subtropické rostliny. Scéna byla natočena v Georgii, ale měla by se odehrávat v Nové Anglii, kde takové rostliny nerostou. (Johnny.ARN)
  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Když Willa (Gerard Butler) po únosu Knucklese (Ethan Embry) zastaví policie, v jednu chvíli se Knucklesovi uvolní roubík z lepicí pásky na ústech a Will mu řekne, aby mlčel. Když policista otevře kufr, roubík je na Knucklesových ústech opět pevně utažený. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama