Reklama

Reklama

Lego Masters

(pořad)
  • Slovensko Lego Masters

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná nová zábavná show pro celou rodinu! Vstupte společně s námi do světa, ve kterém fantazie ožívá pomocí kostiček LEGA. Šest nejlepších dvojic mezi staviteli LEGA z celého Česka a Slovenska se utká ve stavitelském souboji o titul LEGO Masters a pohádkovou výhru půl milionu korun! Hlavním porotcem soutěže je jediný Čechoslovák mezi designéry LEGO stavebnic, který působí v dánské centrále LEGA, Milan Reindl. Moderují Evelyn a Matouš Ruml... (TV Nova)

(více)

Recenze (40)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Jako show mi to přišlo dobré, ale... Vadil mi nízký počet dílů - divák vůbec nemá možnost sledovat, jak se jednotlivé týmy během soutěže vyvíjejí. Čtyři je prostě strašně málo. Vadilo mi, že moderátoři měli (někdy) více prostoru něž samotní soutěžící. Vadilo mi, že se hned v prvním díle vypadávalo. Vadilo mi televizí záměrně rozdmýchávané a nafukované drama (konec 1. dílu). Vadilo mi, jak moderátoři drbali soutěžící. A vadilo mi téma hamounění kostiček, které se objevovalo v celé soutěži. Mám odsledovanou jednu australskou a jednu novozélandskou řadu a v nich ani jednou nikdo neřešil, že by mu jiný tým vybral kostičky, které on chtěl. Tohle (nejvíce rozmazané ve 3. díle) opravdu neukazuje Čechy ve srovnání s jinými národy v dobrém světle, z čehož je mi smutno. V AUS a NZ verzi také jednotlivé týmy nikdy nepomlouvaly výtvory ostatních. Co bych ocenila? Pozvání rodin do studia a stavby vítězného dua. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Som prekvapený. A najlepšia je upútavka, že večer na "Markíze" a ono sa to samé posunulo nie na vajcia, tam nie, ani do riti nie, ale na doobedie niekedy okolo 11:20 v nedeľu, čo je cca podobné, ale nie totožné, a to je fakt hovoriaci za všetky. A samozrejme plus to, že ktorá tv stanica to posúva divákovi, ale komu česť, tomu česť. Tak držíme si palce, nech im to všetko dobre dopadne a dotiahnu to až tam niekde medzi 3:18 až 4:25 v stredu ráno, tam sa toho zmestí. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tuhle soutěž odpadem jen proto, že se někomu nelíbí, že postavené věci se na konci zničí, to je teda hovadina. Co jste si mysleli, že se s těmi stavbami stane? Budou navěky někde v muzeu? Mno asi jsem měl štěstí, že jsem jako první viděl díl, kde se nic ručně neničilo. Na rozdíl od Výměn manželek, Likehousů a jiných stupidit je tohle soutěž, kde účastníci opravdu musejí něco umět a něco předvést. Ano, Čechoslováci neumějí v soutěžích prodávat emoce "po americku", protože to prostě není naše nátura, ale samotné výsledné stavby vytahují tento nedostatek daleko od odpadních vod. A soutěžící jsou vesměs sympatičtí, což se o některých jiných soutěžích říct nedá. Moderátorská dvojice mě neuráží - moderátorce se tady sice vyčítají kila navíc a já bych ji taky neobsadil (a sebe taky ne), ale dokud nebudou explicitně propagovat extrémní body positivity, tak rozumím tomu, že asi podlehli určitému tlaku dnešní hyperkorektní doby. ()

hippiesak odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale odpad... Dlouho jsem nic nenapsal, ale musím. Ta afektovaná Slovena má nějaké mentální postižení? Vypadá, že se prožrala soutěží o jídle, ale OK. Její věc. Ale poslouchat ji, to ne. Jdu blejt velebnosti. Náhodou jsem přepl. Katastrofa. Ten Čech taky nic moc no... Doufám, že toto nepouštíte dětem. Co to bylo? Nova? Prima? Nevím. Budu to muset smazat z TV guidu, ať se mi příště nestane podobný shock. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Mínus hviezda za moderátorov a mínus 3 hviezdy za Čekovského. Ale to by som bol fakt pokrytec keby kvôli nim sprdnem túto fakt výbornú show. Je to originálne, kreatívne a hlavne niečo nové. Tú jednu hviezdu ale predsa musím strhnúť, zato ničenie modelov. Myslím, že pre súťažiacich by to bola pekná pamiatka vziať si svoj model domov. Ale zrejme chceli ušetriť za nové kocky, i keď ich následné triedenie je asi horšie. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ač se jedná o českou/slovenskou show, natáčelo se v polském studiu. (Cardo)

Reklama

Reklama