Reklama

Reklama

Jerry a Marge: Tajemství loterie

  • USA Jerry & Marge Go Large (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když důchodce Jerry Selbee objeví matematickou skulinu v loterii v Massachusetts, vydá se se svou ženou Marge na vzrušující cestu za mnohamilionovou výherní horečkou, která má oživit jejich malé michiganské město. Když však sobecký vysokoškolský student systém podvede, musí Jerry najít způsob jak zajistit, aby hra byla spravedlivá pro všechny... Film Jerry a Marge: Tajemství loterie, inspirovaný pozoruhodným skutečným příběhem a s hvězdným hereckým obsazením včetně Bryana Cranstona, Annette Beningové a Rainna Wilsona dokazuje, že dobré skutky skutečně vítězí. (Paramount Network)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (27)

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpohodovějších filmů za dlouhou dobu. Prostě taková ta letní pohodovka, která vás ničím nepřekvapí, děj se odvíjí tak, jak očekáváte a proto se na ten film rád podíváte, i si ho někdy připomenete. Tu a tam se nějakému vtipu zasmějete a čekáte na ten očekávaný pohodový konec, kdy si řeknete, že svět přece není tak špatné místo, jak se může zdát. A to opravdu není. Obzvláště, když hlavní kladnou úlohu matematického génia hraje Walter White - pardon - Bryan Cranston a manželkou mu je Annette Bening. Výborný film o tom, jak lze skvěle zvládnout důchodový věk a nepo...t se z toho. Tak někdy opět na viděnou. 85% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kurážná a uspokojující moralitní pohádka o štědrosti Jerryho a Marge a penězích z Evropské unie na zvelebování americké obce. Oba jsou pomilování hodně postavy, které nemohou uvěřit svému štěstí. Není tu ale nic zajímavého, co mohou Annette Bening nebo Bryan Cranston ve vesnické nudě dělat kromě plýtvání svým talentem a utápěním se v klišé. Mou pozornost držel fakt, že se to skutečně stalo. U nás v sedmdesátých letech byla skupina lidí, kteří také našli skulinu v loterii a několikrát vyhráli první cenu v národní loterii Sportka, protože stihli podat tiket těsně po tom, co byla čísla vylosována. Jednoho z party pak udali sousedi, protože je dráždil novým autem a zrekonstruovaným bytem a komunisti je zavřeli do vězení.   Tohle ale je upravený, lehký a pěkně bezzubý příběh, který působí jako sitcom. ()

Reklama

koty2201 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe a sledujem to už pár rokov po sebe, že je veľmi ťažké natočiť komédiu, ktorá je naozaj veľmi vtipná. A som sklamaný, pretože ani v tomto prípade sa to veľmi nepodarilo.    To čo oceňujem je, že je to príbeh podľa skutočnej udalosti a mám pocit, že tento príbeh poznám z novín ako istú bizarnú udalosť z malého mestečka v Amerike.   Je to štandardný príbeh o medzere v zákone, ktorú vedeli šikovní ľudia veľmi dobre využiť. A napriek očakávanej katastrofe, prekvapivo film končí relatívnym happyendom, čiže aspoň v tomto ma príjemne prekvapil. Pretože keď má niekto šťastie, tak je pomerne klišé ak ide po tebe zákon alebo konkurencia. A tu sme dostali oboje.   Nenáročná jednohubka, ktorá diváka veľmi nenadchne, ale na jedno posedenie zaujme a nie je až takou stratou času. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí Perníkového táty pro mě bude navždy Bryan Cranston působit jako hyperinteligentní člověk, který místy ale působí až jako blázen pro svou zapálenost do konkrétní věci. Ale patří podle mě mezi vůbec nejlepší americké herce současnosti a všechny jeho filmy, zřejmě díky němu dostávají punc nadprůměrnosti, stejně tak tahle bláznivina o tisknutí losů, aneb jak jsme ve vesnici přechcali městskou loterii :-))).......................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Jerry And Marge Go Large" je pre mňa veľmi úsmevný a príjemný film, ktorý mi skutočne spravil dobrú náladu. Podľa všetkého podľa skutočnej udalosti. A nemám problém tomu neveriť. Na úvod som nevedel čo z toho všetkoho vyjde, no musím povedať, že s výsledkom som úprimne spokojný. Páčia sa mi naši dvaja hlavní hrdinovia. Je vidno ako majú radosť, že sa im po rokoch konečne opäť podarí priniesť do ich vzťahu život a nejakú radosť. Že majú niečo spoločné. A čo rovnako oceňujem je aj skutočnosť, že nemali v pláne len zbohatnúť a postarať sa o seba a svoje kontá. Reálne peniaze využili na to, aby pomohli všetkým ľuďom vo svojom mestečku, svojej rodine a každému, kto sa s nimi do celej tej akcie zapojil. A nebolo to v štýle, že ich niekto odhalil alebo niečo podobné. Prišlo to tak nejako spontánne. A je tu niekoľko skvelých scénok, čo ma pobavili. Najviac asi momentka, keď sa Bill rozvedie so svojou ženou a akým spôsobom príde to vyrovnanie. To som sa tak úprimne od srdca zasmial. Niekto dosiahne čo chce, a potom si uvedomí, že to vlastne vôbec nestálo za to. Čo dodať? Ako ľahký feel good film toto úplne splnilo moje očakávania a môžem odporúčať. Paramount si dostávajú pod krídla skutočne príjemný film na pozeranie. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Pieseň, na ktorú Jerry (Bryan Cranston) a Marge (Annette Bening) tancujú v obchode s alkoholom, je tá istá, ktorú vo svojich reklamách používa kalifornská lotéria. (Arsenal83)
  • I když někteří považují zmíněný článek v Boston Globe za hloupost, není tomu tak. Ve skutečnosti se jednalo o původní článek napsaný kolem roku 2011 novinářkou pro Globe, který odhalil sázkové skupiny a chybu. Článek pro HuffPost byl napsán později a zaměřil se spíše na samotné Jerryho (Bryan Cranston) a Marge (Annette Bening). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama