Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Scény snažiace sa o dojatie diváka sú maximálne lacné, zápletka úbohá a dialógy neuveriteľne povrchné. No i tak sa nemôžem ubrániť pocitu, že ak by mladé dievčence ulietavali na Raise Your Voice miesto High School Musical, vo fotoalbumoch sociálnych sietí by nebolo toľko našpúlených pier a "muších okuliarov". Navyše Duffka je hezké pivo (chlip). ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi jako herečka vůbec nesedí, přijde mi v každé scéně jak kdyby jí někdo hrozně ubližoval a ona byla obrovskáchudinka. Jediné, co se mi v tomhle filmu líbí je jak se vypořádat se ztrátou někoho blízkého, znovu začít žít a jít si za svým snem. Ale o tom je natočeno spoustu filmů a tenhle je jeden z těch slabších . ()

Reklama

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Kurvááá, jak já nesnáším, když má hlavní hrdina/hrdinka celou dobu výraz "umučení krista"! Tento terminus technikus se stává poslední dobou absolutně všudypřítomným fenoménem. To na těch zajebaných hereckých školách nedokážou naučit něco přirozenějšího než téměř hmatatelně ublíženeckou grimasu? Jděte se bodnout, režisér, který tohle pustí je samozřejmý idiot! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ filmu, u kterýho soptím, trpím a stávám se nepříčetným. Stupidita od začátku do konce. Otec se chová jako kretén, matka radši nic neříká, dcera je neskutečná naivka a brácha má všechno na háku. Dochází k neskutečným situacím, např. 16 letá dcera říká: "Ještě nikdy jsem tátovi nelhala!", nebo otec dá synovi domácí vězení, jen co syn odmaturoval, kvůli naprosté banálnosti. Dceru vezmou na hudební konzervatoř, kde jsou všichni úplní virtuozové, zatímco ona nic neumí... atd. Takových šíleností je tam spousta. Je to nezáživné, hloupé a 100x omleté klišé, při kterém jsem hned několikrát odhadl, co bude následovat za scénu. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Vždy som si vravela, že sa mi tento film nepáči. Ale vždy, keď naň narazím, tak ho už proste musím dopozerať. Je to síce len ďalšia americká kravina, akých je ešte asi milión, ale myšlienku má celkom peknú a pravdivú - nech sa stane čokoľvek, človek by sa nemal vzdávať svojich cieľov a spraviť všetko preto, aby ich dosiahol. Samozrejme predvídateľný dej a klasický happy-end nesmú chýbať, ale aj tak musím dať až 3* :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama