Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten film očividně ví, jak ždímat z naivních dušiček emoce, ale sám si podkopává nohy. Ať už zoufale nesympatickou hlavní představitelkou, ke které jsem našel cestu právě jen skrze její osobní tragédii, tak odporným způsobem zpěvu, kdy každé vyzpívávané "hmm-mm-mm" trhá uši, tak i tím, že učitelé na škole, která si hraje na tu nejlepší hudební školu v zemi, uznale pokyvují hlavou na stupidní r'n'b beaty. Ale i když mi při závěrečném poplácávání po zádech, kde všichni začnou zpívat se všemi, bylo naprosto špatně, díky občasnému záchvěvu dojetí či solidnímu soundtracku plnému teenagerského rocku se na dvě hvězdy došplhám. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi jako herečka vůbec nesedí, přijde mi v každé scéně jak kdyby jí někdo hrozně ubližoval a ona byla obrovskáchudinka. Jediné, co se mi v tomhle filmu líbí je jak se vypořádat se ztrátou někoho blízkého, znovu začít žít a jít si za svým snem. Ale o tom je natočeno spoustu filmů a tenhle je jeden z těch slabších . ()

Reklama

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Vždy som si vravela, že sa mi tento film nepáči. Ale vždy, keď naň narazím, tak ho už proste musím dopozerať. Je to síce len ďalšia americká kravina, akých je ešte asi milión, ale myšlienku má celkom peknú a pravdivú - nech sa stane čokoľvek, človek by sa nemal vzdávať svojich cieľov a spraviť všetko preto, aby ich dosiahol. Samozrejme predvídateľný dej a klasický happy-end nesmú chýbať, ale aj tak musím dať až 3* :) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Supermegahafec přeslazená americká komedie. Aby do toho tvůrci zahrnuli taky trochu toho dramatu, tak nechali hned zezačátku umřít jedinou mně pořádně sympatickou postavu a celej film vás potom provází buď vysokej hlásek Hilary Duff (to nemyslím zle!), nebo její pláč, popřípadě slaďoučký výlevy Olivera Jamese, kterej mi, jakožto herec, absolutně k srdci nepřirost (ani ve výše zmiňovaném Co ta holka chce). Prostě, dokonalej film pro 12ti letý holky a ty, kdo potřebujou kulisu. Romantický filmy mam ráda, ale tohle bylo moc i na mě. Jedna hvězdička pro film a ta druhá pro Three Days Grace. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dávat tenhle film podruhý bylo opravdu za trest. Poprvé mě u něj udržela dramatická vložka a pěkně obsazené role učitelů. Jinak je to ale děs a celou dobu jsme si to srovnával s.... s vězdnýma válkama. Taková dramatičnost, silné smrtelně vážně myšlené řeči a nahlodaný hrdina, který v nitru ukrývá sílu. Jednou jde o hudbu a podruhé o vesmírnou sílu. Obojí mi přijde podobně absurdní vzhledem k těm strašným kecům, ale jedno z toho není scifi, ale dost vážně myšlená romantická drama ptákovina. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)
  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)

Reklama

Reklama