Reklama

Reklama

Princezna

  • Česko Šíleně drsná princezna (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Rebelka a emancipovaná bojovnice pro děvčata odrostlá panenkám... Další variace na "holky sobě" tentokráte ve fantasy kulisách...Chtělo to více realističnosti nebo aspoň nadsázky a humoru, abychom uvěřili, že tahle princezna vykuchá rytíře v plné zbroji, i když mladá rusovlasá King se toho opravdu nebojí...O asijských mistrech bojových umění a zázračné čínské masti ve "středověkých" kulisách raději pomlčet...Ale vzpomínám na videoklip, kde běhali černí rapeři v brnění - to byl teprve kulturní bizár... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čekal sem trochu jinou pohádku okořeněnou nějakou tou akcí a místo toho jsem dostal regulérní akční řežbu pohybující se na hranici fantasy. A i když to vůbec není špatné a nenudí, nemohl sem se celou dobu zbavit dojmu, že Princezně chybí těžko identifikovatelné cosi co by jí nakonec posunulo mezi opravdu dobré akční fantasy/pohádky ke kterým se divák s chutí bude vracet. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc na to nejsem schopen přijít. Je vidět, že režisér má v oblibě akční klasiky typu Raid, ale zatímco tam byla akce vtahující a intenzivní, tak tady prostě není. Jedna akční scéna střídá druhou, občas někoho princezna brutálně seřeže, občas dostane sama na budku a jde se dál, kde se opakuje to samé a pak znova a znova. Moc tomu nepomáhá ani fakt, že o titulní pricezně vlastně vůbec nic nevíme (a ani se v průběhu nic moc nedozvíme) a celou dobu je tak figurkou, které víme že máme fandit, ale že bychom k ní měli nějaký vztah se říct nedá. To platí koneckonců i o záporných postavách, které tu krom anonymního davu "vojáku" symbolizují rádoby ďábelská, ovšem ne úplně funkční postava Olgy Kurylenko a hlavně na půl plynu hrající Dominic Cooper, kterému sem měl problém věřit že ho vůbec bavilo tohle točit...60% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Princezna se probudí ve věži a zjistí, že jakýsi chlápek se s ní chce vdávat, aby získal království což ona nechce tak shází patro po patru a zabíjí jeho vojáky, Největší problém je v hlavní postavě (to jsem tušil už v traileru)  což je zhruba 50 kilová ženská co zde mlátí jednoho chlápka po druhém těm lidem co nadávaly v Interceptoru na Elsu Pataky bych přál vidět tohle jelikož tohle je snad ještě větší si-fi. Jinak režisér tam narval i Asiaty aj černochy u kterých speciálně ta jejich scéna nedává ani smysl (kde vůbec pak zmizely, když je zajmul?), ale zase překvapil tam, že tam dal tlustého rytíře.  Po sračce s žraloky Requiem určitě zlepšení. P.s. jak to, že ji neviděl v té vodě bylo tam tak 2 metry vody a on do toho čuměl a neviděl ji to je slepý nebo debilní a na to, že si ty šaty trhala jich má pěkně zarovnané zvláštní ? 60 procent ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Bylo jednou jedno království, kde bylo všem dobře. Jenže pak si princezna odmítla vzít prince, ten se naštval, obsadil královský hrad, všechny zajal a princeznu v okovech zavřel do komůrky na vrcholu vysoké věže. Jenže milé děti, to není obyčejná princezna. Nevzdychá, nespustí vlasy z okýnka, aby po nich mohl vyšplhat spanilý zachránce, ani se nepíchne do prstu, aby mohla prospat sto let. Ne. Vezme meč a cestou ven rozpoutá inferno, ve kterém prostě všechny vykostí a pobije způsobem, který by mohl i Conan závidět. Nečekaně zábavná blbina, která je princeznovskou variací Smrtonosné pasti a parádní akční jízdou, vlastně jen jednou dlouhou zábavnou bitkou, ovšem ochucenou pořádnou porcí nadhledu a humoru. ()

LND 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, jestli nepovažovat Johna Wicka za žánr… Tahle princezna to tam řeže hlava nehlava. Že jí maso na porážku běhá do rány? Běhá no. Jasně, že je to totální kravina, ale jízda je to hodně přísná. Líbí se mi, že si to na nic nehraje. Olga Kurylenko s bičíkem top. Té krve tam mohlo být víc, ale neřeším. Po pár pivkách s brambůrkama ideální. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení započalo v srpnu 2021 a skončilo v září téhož roku a probíhalo v bulharském městě Sofia. Rozpočet pak činil zhruba 26 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama