Reklama

Reklama

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (161)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vykráda úplne všetko a v ktorom nefunguje absolútne nič. Nepomohlo ani silné herecké obsadenie, kde Ben je tu asi preto, že musí. Kto nadáva na Fast X a že tam bolo slovo family použité 100 krát, tak tu už som sa chcel zabiť keď som počul "hypnotic"... furt a všade. Akcia o ničom, scény ako keby ich lepili náhodne na seba a finále nevýrazné. Jediné čo stojí za zmienku je ten zvrat, ten sa fakt podaril. Soundtrack hrá počas celého filmu otrasne, aspoň na konci sa podaril. Dajme 2*, ale už od polky som čakal na koniec. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck se probral z alkoholového opojení a nabitý novou energií od své krákající manželky podal vcelku slušný herecký výkon. Co na tom, že povětšinu snímku měl v obličeji jeden jediný výraz, hodný čerstvého abstinenta, který se už sice udrží daleko od láhve, ale hrozně ho to sere. Film má zajímavý námět a moment překvapení byl, to přiznávám více než slušný. Problémem poněkud děravého scénáře je dostatečný motiv pro to, co všichni dělali, nějaké hlubší vysvětlení, jak to dělali a hlavně ten za vlasy přitažený závěr. Film působý delší, než je, což je známka hluchých míst, které příběh nikam neposouvaly. Jako celek za mne průměr průměru. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez sice přešel od mačetových dobrodružství ke sci-fi, ale jeho záliba v imitování oblíbených žánrových souputníků jej neopustila. Hypnotik je chudší příbuzný Počátku s televizním stylem, zato s dobrým tempem a solidní kadencí nápadů, z nichž některé působí originálně. A taky hrozně roztomile, tohle se točilo v devadesátkách, dokud do toho v druhé půlce nevstoupí nolanovské hrátky a spirálový narativ. V dnešních kinech ojedinělý a krásný úkaz! ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $4,500,169║ Tržby Celosvetovo $6,250,870▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Jejdamenki, Robert Rodriguez ide v šlapajách dnešných spektáklov! Však čo je horší aby nemal na nejaký Inception či Doctor Strange. Sakra, kto mu nalial taký rozpočet na film, ktorý by skôr sedel viac do police video požičovný, hop už neexistujúcich. No ono sa to dá pozrieť ale je to len flák v rangu skôr béčkových filmov, ktorý tak maximálne zamotá hlavu. Ku koncu už fakt človek nevie ktorá bije. /50%/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přestřelený béčkový mindfuck, u kterého je nutné vypnout veškeré myšlení a požadavky na alespoň základní logiku. Ten komu se to povede má slušnou šanci, že ho tahle paranolanovská šílenost bude bavit a s pološíleným výrazem jen bude čekat co dalšího se tu ještě objeví aby to úplně znesmyslnělo to co se stalo deset minut zpátky. Kdo v novém filmu Roberta Rodrigueze naopak bude hledat nějaký smysl, tak ať se mu raději vyhne obloukem. Já si o Hypnotic dopředu nic nezjišťoval a nakonec musím uznat, že mě tahle koko*ina s vážnou tváří většinu času docela bavila...60% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • V závěrečných titulcích se nachází mezititulková scéna. (fisus)

Reklama

Reklama