Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 1

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No, do paroma! Veď presne takýto nechutní slimáci bez ulít sa v posledných rokoch ukrutne premnožili v našom kraji. Vytlačili všetky ostatné, pôvodné druhy. Sú všade. V záhradách, na dvoroch, na lúkach, na poliach, v lesoch... a žerú všetko, čo im príde do cesty. Našťastie sa ešte zatiaľ nepustili do ľudí. Avšak podľa toho čo som videl v tomto španielsko americkom filme je to len otázka času. Som z toho silne znepokojený. Čaká nás invázia agresívnych, vražedných, mäsožravých slimákov? Obávam sa, že hej. Bude to horror. *** ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Nesmyslnná old-shool horror obsahující veškerá klišé, které má strávný B animal horror mít. Matně si vzpomínám jakou mají slimáci sílu, když jednomu z hygieniků vyškubli lopatu z ruky, že ve vodě sežerou člověka jako piraně nebo že z hlávkového salátu pozřené lidskou obětí nakladou do hlavy vajíčka, která po několika minutách trávení zeleniny s překvapením exploduje v restauraci. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Slimáci sú zábavné béčko so skvelými krvavými efektami, ktorých ale mohlo byť kľudne viac. Malé americké mestečko na Halloween je veľmi fotogenické, hudba taktiež vôbec nie je zlá a technické spracovanie slušné. Samozrejme " kazetovosť ", ktorá sa s týmto filmom spája, mu dodáva punc príjemnej video nostalgie. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Takáto chobotina mohla vskriesiť v hlave iba niekomu, kto fičí na lysohlávkach alebo iných podobných hubičkách. Už námet o ľudožravých slimákoch vzbudzuje skôr úsmev na tvári než trilerovsko-hororovské chúťky. A ono sa to berie tak vážne, aj keď niektoré momenty sú trápne komediálne (napr. návšteva u starostu). Viacmenej všetko ostatné síce napĺňa obsah podobných béčkových animálnych trilerov, ale keď sú na scéne samotné slimáky, všetko ostatné ide do hája. Bežne pomalé (zmutované) slimáky mimo kamier predvádzajú rýchle reakcie, až má divák pocit, že tie slimáky majú ruky a nohy. O plaveckých schopnostiach nehovoriac. Neverím, že niekto pri sledovaní mohol pociťovať napätie. Tu je miesto len na úsmev alebo úškrn. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejnadsazenějších hororových témat, zpracováno více či méně realistickým způsobem. Herecké výkony sice lehce na bodu mrazu, ale jinak jsem se bavil slušně. Žádné trapné přehrávání, na konci žádní obří, prvotní slimejši, kterýma to jako všechno začalo. Jen hromada pěkně hladových, zubatých slizáčkú, realisticky podané, brutální situace a ochotničtí neherci. Béčko jak má být :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)
  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)

Reklama

Reklama