Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Takový ten typ filmu, který když si pustíte na Vánoce, snad k němu ani nemůžete přistupovat kriticky. Působí zpětně melancholicky už jen obsazením relativně mladé Streep a De Nira, zbytek je dílem příběhu postaveného na náhodách, vlastně takových malých (nejen) vánočních kouzlech. Na příběhu se mi líbí, že narozdíl od běžných amerických romantických komedií neukazuje lásku zakončenou happyendem pro všechny, ale lásku jako hybnou sílu, která za sebou zanechává občas i ruiny opuštěných rodin. ()

amica 

všechny recenze uživatele

Romantický film postavený na skvělých hereckých výkonech, kdy jediný pohled vyjadřuje víc než slova. On a ona svádějící nerovný boj mezi rozumem a citem, který pozvolna (aniž vědomě chtějí) převrací jejich dosavadní poklidné životy a rodinná zázemí vzhůru nohama. A já se přistihuji, že jim celou dobu fandím; a dokonce snad i závidím(?)... ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ľudia sa môžu stretnúť náhodou a preskočiť iskra. Môžu sa tiež stretnúť náhodou v meste ako New York. Môžu sa tam stretnúť náhodou aj dvakrát. Ale stretnúť sa v New Yorku náhodou desaťkrát...? Vo filme áno, len som sa obával, že iskra nepreskočí, lebo toľkokrát sa stretli a nič. Nakoniec preskočila, príbeh dvoch šťastne zadaných a čerstvo zaľúbených je výborne zahraný, pekne hudobne podfarbený, s otvoreným koncom, ale mne to nejako neulahodilo. Pritom aj primeraný vek som už dosiahol, len asi málo cestujem vlakom, nebezpečným to dopravným prostriedkom pre dlhodobé vzťahy. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Příjemné romantické drama, které zaujme především poměrně realistickou zápletkou a civilním pojetím. Zamilovat se mohou i zadaní, přičemž je pravděpodobné, že se jedná o jedince, kterým to v jejich vztazích zrovna dvakrát neklape. Podstatné jsou ovšem priority a ty takové lásce příliš nenahrávají. Pozvolna plynoucí příběh, výborní herci - Meryl je opět výborná - a velmi příjemná atmosféra. Moc a moc dobré! 8/10! ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Na profil filmu Falling in Love jsem chodil poslední dobou s až maniakální pravidelností. Komentáře jsem už pomalu znal zpaměti, ale abych film sehnal, tak to ne (distributore, styď se!). Proč ten vyrvál? De Niro x Streep! Jména, která už jsou zhruba 35 let vytesána do mramoru někde v osvícené místnosti na hereckém Olympu, prostě furt táhnou. Což o to, to už nás učili v předškolním věku, ale v romantickém filmu je těžko uvidíte...v dnešní době pospolu. Ale teď k věci. Člověk si musí uvědomit, že filmy podobného typu nejsou žádná hromada filozofických myšlenek, mají nějakou dějovou linku a i když víte, že dopadnou tak jak dopadnou, pořád se bavíte. Já se bavil. Konkrétně Streepové probuzení z letargie byl úžasný zážitek. Robert De Niro taky válí, neb jeho postava není žádný Don Juan, on z ní vykřesal maximálně přesvědčivou osobu, která má všechny vlastnosti správnýho chlapáka. Ke konci jsem si uvědomil, že zírám se skleněnýma očima a uvědomil jsem si, že jim to strašně přeju... Moc milý! ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)
  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)

Reklama

Reklama