Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Hned v prvních scénách se na mě sesypal nejodpornější americký bordel a brak: vánoce v New Yorku, hnusně nabubřelé obrovské koule, americký vlajky, a merry christmas za každou replikou. (Vánoce se bohužel ve filmu opakují ještě jednou, ale to už jsem byl tak zrezignovaný, že to jen o málo prohloubilo můj úžas nad touhle sračkou). Do toho ta Meryl Strýpová. Tak, vpodstatě jsem si na tomhle filmu s ní ujasnil svůj naprosto ryzí a dokonalý předobraz ženské ošklivosti a antiidolu: Ksicht jak kdyby se narodila původně jako potrat, zválenej, kostrbatej, hlavu velkou jak pátrací balón. Hubu křivou, pravý koutek jde nahoru, levý dolu. Postava, chůze taky tragická, marně jsem si lámal hlavu, jaké nesympatické zvíře připomíná. Asi nějakou africkou lamu s kostnatýma nohama a vystouplýma kloubama. Ta paní nemá nic, co je na ženách tak nějak pěkné: ani rty, ani oči, dokonce ani řasy!. Navíc má nepříjemnej a protivnej hlas. Kdyby aspoň dali k Nirovi protějšek, že by člověk při troše dobrý vůle mohl pochopit, proč kvůli ní rozbil svou rodinu, vcelku pohodový vzath se dvěma dětmi, ale tohle... Intelektuální poselství tohoto filmu tedy čisté mínus, estetické čisté mínus, ani Niro tentokrát nenahonil ani půl bodu. ...Jo a, jedna z nejodpornějších filmových hudbiček, co ty kreténi americký vyblili. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší romantický film, ktorý si rada pozriem kedykoľvek. Veľmi príjemná, skvele zahraná a realistická romantická dráma! V tomto prípade si pät hviezdičiek neodpustím. A prvá veta platí stále...takže s veľkou radosťou opätovne videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Najväčším tromfom tohto filmu je dvojica M. Streep a R. DeNiro, ktorí hrajú doslova oscarovo. Tým však klady filmu nekončia. Fakt oceňujem dialógy, ktoré sú uveriteľné ako zo skutočného života. Žiadne falošné a nereálne hovadiny, ale príbeh, ktorému môžte bez obáv veriť. Každému slovu, každému gestu. Ani jeden z nich nie je v ľahkej situácii, obidvaja sú zadaní a ani v skutočnom živote to nie je len tak. Veľmi mi to pripomenulo Otvorená srdcia s Mads Mikkelsenom a Madisonské mosty s C. Eastwoodom, čo je presne tá kategória realistických a príjemných romantických filmov, ktoré môžem kedykoľvek. Film 80%. Streep a DeNiro 100%. ()

Zero_Signal 

všechny recenze uživatele

Očakával som jemný, príjemný film so silnými hereckými výkonmi, z ktorého by možno aj vyšla slza na krajíček. Dostal som nudnú kravinu, kde sa klišé striedajú jeden za druhým. Neštartujúce auto v krízovej chvíli, prvá pusa v trápnej romantickej hudbe, náhodne stretnutia v 20 miliónovom New Yorku, posledné stretnutie ktoré skončí iba s ´good bye´, a samozrejme potom sa mužský protagonista uvedomí a sa za svojou láskou rozbehne. Hudba je naozaj totálne typická do romantického filmu. Fakt, toto je slabý romantický film pre dievčatá a staršie ženské. Kebyže tam nehrajú velikáni ako De Niro a Streep, bola by tam jedna hviezdička jak hrom, a celkové hodnotenie na tomto portáli by bolo omnoho nižšie. Urobte si radosť, a tento ´skvost´ radšej obchádzajte. PS: A som si na 100 % istý, že De Niro túto rolu zobral iba a iba preto, lebo sa bál že bude braný ako herec ktorý stále hraje iba mafiánov a tvrďasov. Tento film pozrieť jedine ak máte radi romantické nudné kraviny alebo ak chcete dokončiť filmografiu De Nira alebo Streep. ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

"Žiju si svůj skoro průměrnej rodinnej život se všemi normálnostmi, který k tomu patřej, mám Tě rád, i naše dvě děti, víš, ale...ale...zamiloval jsem se. A ona do mě. Taky jí její rodinnej život už nějak nenaplňuje. Ach jo, proč jsme se potkali, proč si všechno tak komplikujem... " Dokonalí De Niro a Meryl Streep, tak reální. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Meryl Streep a Robert De Niro se spolu na plátně objevili již v roce 1978 ve válečném dramatu Lovec jelenů, za které Meryl získala svou první nominaci na Oscara. Robert De Niro si právě po Lovci jelenů přál natočit další film s Meryl Streep. (Krouťák)
  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)
  • Linka vlaku, na které se odehrává několik důležitých pasáží filmu, se od dob natáčení přejmenovala z North Commuter Railroad na Metro North Railroad. (Krouťák)

Reklama

Reklama