Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

jezurka42 

všechny recenze uživatele

I just think we were meant to be together even though we never will be. Láska je strašně komplikovaná věc. Dokáže zahojit i zranit. Hlavu zamotá, srdce obelstí, duši zasáhne šípem ostrým. Molly a Frank měli štěstí v neštěstí. Střetli se náhodou, potkali se záhy, zamilovali se nedobrovolně. Ale jak lásce říct ne, když je tak lákavá? Oba si byli vědomi toho, co všechno mohou díky jednomu okamžiku ztratit. Cítili se ztraceni, neschopní toho správného rozhodnutí. Nervozita, nerozhodnost, neschopnost. Tři ne, které se mohou velmi jednoduše proměnit v ano, jen musí dojít na to slovo. Krásný, civilní film s krásnými herci podávající civilní, skutečný výkon. Jsem zamilovaná. Zcela dobrovolně. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Fešný mladý Bobby a elegantní mladá Meryl v nenápadné, komorně podané romanci. Námět o osudovém setkání "jeho" a "jí" je sám o sobě zcela prostý, základní, nevyjímající se ničím specifickým, ani neobsahuje nějaké extra dramatické pozadí příběhu. Robert a Meryl jsou spolu excelentní a jejich postupné sbližování je srdéčku milé sledovat:) Jsou to právě oni, kdo vynášejí řadové téma do těch "svých" výšin. ()

Reklama

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Hned v prvních scénách se na mě sesypal nejodpornější americký bordel a brak: vánoce v New Yorku, hnusně nabubřelé obrovské koule, americký vlajky, a merry christmas za každou replikou. (Vánoce se bohužel ve filmu opakují ještě jednou, ale to už jsem byl tak zrezignovaný, že to jen o málo prohloubilo můj úžas nad touhle sračkou). Do toho ta Meryl Strýpová. Tak, vpodstatě jsem si na tomhle filmu s ní ujasnil svůj naprosto ryzí a dokonalý předobraz ženské ošklivosti a antiidolu: Ksicht jak kdyby se narodila původně jako potrat, zválenej, kostrbatej, hlavu velkou jak pátrací balón. Hubu křivou, pravý koutek jde nahoru, levý dolu. Postava, chůze taky tragická, marně jsem si lámal hlavu, jaké nesympatické zvíře připomíná. Asi nějakou africkou lamu s kostnatýma nohama a vystouplýma kloubama. Ta paní nemá nic, co je na ženách tak nějak pěkné: ani rty, ani oči, dokonce ani řasy!. Navíc má nepříjemnej a protivnej hlas. Kdyby aspoň dali k Nirovi protějšek, že by člověk při troše dobrý vůle mohl pochopit, proč kvůli ní rozbil svou rodinu, vcelku pohodový vzath se dvěma dětmi, ale tohle... Intelektuální poselství tohoto filmu tedy čisté mínus, estetické čisté mínus, ani Niro tentokrát nenahonil ani půl bodu. ...Jo a, jedna z nejodpornějších filmových hudbiček, co ty kreténi americký vyblili. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený romantický film. De Niro jako zamilovaný chlápek, to se hned tak nevidí. Vlastně tady nikdy ani tak nevnímám film, jako ty dva fantastické herecké výkony Roberta de Nira a Meryl Streep, ten nečekaný cit, který je oba překvapil a naprosto převálcoval, změnil jim životy a nic už nebylo jako dřív. Láska kterou pochopíte, i když někomu ublíží. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Může být něco hezčího? Já nic jiného neznám...ale má to malou vadu na kráse, povím vám, protože on je tak trochu ženatý a ona je tak trochu vdaná. Leč předvánoční romantický paprsek byl vyslán do toho šrumce. Od té doby záležitost srdce skrz newyorské ulice a mrakodrapy line se. Zde je naše poezie přitažlivosti a porozumění, která zasahuje, aby i ty nejobyčejnější nátury zjihnuly a v nejslavnostnější den splynuly. Setkáme se na místě činu po roce, vyznáme si lásku jeden druhému v adventním čase? ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Meryl Streep a Robert De Niro se spolu na plátně objevili již v roce 1978 ve válečném dramatu Lovec jelenů, za které Meryl získala svou první nominaci na Oscara. Robert De Niro si právě po Lovci jelenů přál natočit další film s Meryl Streep. (Krouťák)
  • Meryl Streep obdržela za film cenu Davida di Donatella v Itálii a Robert De Niro cenu Sant Jordi ve Španělsku. (Krouťák)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno