Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Oba jsou obyčejní, průměrní Američané, materiálně zajištění, zdánlivě šťastně zadaní. Jejich manželstvím nic neschází, ale přesto se to jednou stane. Náhodně se potkají a ona nepředvídaná láska zamete jejich stávajícími hodnotami. Mírně atypická romance znovu spojila herecké legendy Meryl Streep a Roberta DeNira; jejich peripetie jsou uvěřitelné, škoda jen „přeslazeného“ konce. ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Na profil filmu Falling in Love jsem chodil poslední dobou s až maniakální pravidelností. Komentáře jsem už pomalu znal zpaměti, ale abych film sehnal, tak to ne (distributore, styď se!). Proč ten vyrvál? De Niro x Streep! Jména, která už jsou zhruba 35 let vytesána do mramoru někde v osvícené místnosti na hereckém Olympu, prostě furt táhnou. Což o to, to už nás učili v předškolním věku, ale v romantickém filmu je těžko uvidíte...v dnešní době pospolu. Ale teď k věci. Člověk si musí uvědomit, že filmy podobného typu nejsou žádná hromada filozofických myšlenek, mají nějakou dějovou linku a i když víte, že dopadnou tak jak dopadnou, pořád se bavíte. Já se bavil. Konkrétně Streepové probuzení z letargie byl úžasný zážitek. Robert De Niro taky válí, neb jeho postava není žádný Don Juan, on z ní vykřesal maximálně přesvědčivou osobu, která má všechny vlastnosti správnýho chlapáka. Ke konci jsem si uvědomil, že zírám se skleněnýma očima a uvědomil jsem si, že jim to strašně přeju... Moc milý! ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Takový ten typ filmu, který když si pustíte na Vánoce, snad k němu ani nemůžete přistupovat kriticky. Působí zpětně melancholicky už jen obsazením relativně mladé Streep a De Nira, zbytek je dílem příběhu postaveného na náhodách, vlastně takových malých (nejen) vánočních kouzlech. Na příběhu se mi líbí, že narozdíl od běžných amerických romantických komedií neukazuje lásku zakončenou happyendem pro všechny, ale lásku jako hybnou sílu, která za sebou zanechává občas i ruiny opuštěných rodin. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Může být něco hezčího? Já nic jiného neznám...ale má to malou vadu na kráse, povím vám, protože on je tak trochu ženatý a ona je tak trochu vdaná. Leč předvánoční romantický paprsek byl vyslán do toho šrumce. Od té doby záležitost srdce skrz newyorské ulice a mrakodrapy line se. Zde je naše poezie přitažlivosti a porozumění, která zasahuje, aby i ty nejobyčejnější nátury zjihnuly a v nejslavnostnější den splynuly. Setkáme se na místě činu po roce, vyznáme si lásku jeden druhému v adventním čase? ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Snímek odmítly studia Warner Brothers i 20th Century Fox. Nakonec práva na poslední chvíli koupilo Paramount Pictures. (jezurka42)
  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)

Reklama

Reklama