Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

dyfur 

všechny recenze uživatele

.........to už tu bolo- zlodej pri krádeži v dome objaví uväzneného človeka...tu je to sprayer-dom sudcu atd.....klasický námet,spracovanie i koniec......akurát mňa napadá, že ak by niekto  krájal mŕtvoly ostala by aspoň nejaká stopa krvi-na noži, podlahe atď... tu sa tým nik nezaoberal.... a spáliť človeka- treba teploty ďaleko vyššie ako  v bežnej peci....(ale asi vrah nesledoval inšpektora Columba...).....pozrieť sa dá, ale podpriemer s výraznými elementárnymi chybami..... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém je zábavnější si povídat než se na něj dívat. Těžko o tom napíšete recenzi, a stěží děj načrtnete někomu, kdo by o snímek mohl mít eventuálně zájem: prostě se to "musí" vidět. Je vlastně až s podivem, jak tristně nenapínavé to je s ohledem na skutečnost, o jak velké množství postav se divák může bát. [Netflix] ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Toby je nesympatický kretén, a tak když zmizí, ani to se mnou nehnulo. A pak se poněkud rozvlekle rozbíhá pátrání, ke konci dostává trochu rychlost a napětí, ale nejsem si jistý, zda jsem si přál zrovna takový konec, páč nedotknutelných sviní je na světě přeci jen požehnaně. Ale zase to může leckomu přivodit katarzi, proč tedy ne. A když už se v ruce objevila fešná pilka na maso, tak režisér si nechal porcování pro sebe. Vůbec v té nedotaženosti, kde se blábolilo jen o nějakém popelu, jsem pořád neměl jistotu, jak zmizelí dopadli. Bonneville tu vypadá na pětasedmdesát, ovšem v pohodě nakope zadnici daleko mladším....nojo...ty náhody, že. Pro mne od Anvariho zatím nejlepší věc, ty předchozí byly hotové srágory, ale i tak slabý průměr - 2,5* příště už mu asi šanci nedám. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní thriller. Za sebe můžu říct, že ikdyž má film bez 10 minut 2 hodiny ani na chvíli jsem se nenudil. Určitě ale zamrzí absence krve a jakéhokoliv násilí. Na druhou stranu aspoň bude mít film šanci oslovit širší divácký publikum. Nejvíc mi však pozitivní dojem z filmu zkazil konec. Čekal jsem gradující finále to však nepřišlo. Což je velká škoda. Takhle odfláklý finále v tak dobře rozjetým filmu je až trestuhodný. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tvl..proč to takhle zabili..škoda slov..dobrá kamera..začátek grafka pak .soudce uchylnej slizak ...Člověk čekal s napětím co bude dál ..ale místo akce tomu došel dech..:( takového prostoru.. pro mučení ve sklepě..nečekané zvraty..atd..ani hovno..ani neukázal co ten kluk, matka, ten co tam byl taky nic..:( tohle měli bejt dobrý 4* ...35% velká škoda ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama