Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Figu 

všechny recenze uživatele

Náběh to mělo výbornej... Díky postupnýmu rozuzlování měl tenhle biják dokonce i náznak na nějaký divákovo napětí, jenže ta koncovka a vlastně i samotný obsazení hlavního padoucha, srazilo hodnocení i film samotnej lehce do kolen. Nicméně pokus to nebyl úplně k zahození a dalo se na to v klídku mrknout. 55% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém je zábavnější si povídat než se na něj dívat. Těžko o tom napíšete recenzi, a stěží děj načrtnete někomu, kdo by o snímek mohl mít eventuálně zájem: prostě se to "musí" vidět. Je vlastně až s podivem, jak tristně nenapínavé to je s ohledem na skutečnost, o jak velké množství postav se divák může bát. [Netflix] ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tvl..proč to takhle zabili..škoda slov..dobrá kamera..začátek grafka pak .soudce uchylnej slizak ...Člověk čekal s napětím co bude dál ..ale místo akce tomu došel dech..:( takového prostoru.. pro mučení ve sklepě..nečekané zvraty..atd..ani hovno..ani neukázal co ten kluk, matka, ten co tam byl taky nic..:( tohle měli bejt dobrý 4* ...35% velká škoda ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jen na skok je thriller, jehož průběh je neočekávatelný, mrazivý a notně napínavý. Zároveň z něho čiší bezradnost a naštvanost, že je možné dosáhnout tak jednoduše toho, čemu se podařilo hlavnímu padouchovi. Na jednu stranu by se mohlo zdát, že téma menšin a ubližování jim je už přehršel, ale v tomto pojetí není toto pojetí vyumělkované, ale má pointu. Hugh Bonneville byl ve své roli psychopata dokonalý (ve scéně, kdy vyjede policistce, mě jeho výraz děsí do teď) a ostatní herci nebyli špatní. I Came By nedisponuje sice krvavými nebo výslovně lekacími scénami, ale místy i tak přivozuje velmi děsivou atmosféru. Dokonalý tento thriller není, ale rozhodně se jedná o velmi povedený snímek, který fandy temných thrillerů potěší. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní mi napadlo pár filmov s podobnou témou a väčšina sa mi teda páčila viac. Začiatok je celkom fajn, neskôr sa to však preklopí do úplne inej roviny ako chcete a je to hrozne nudné. Psychopat v podaní  Hugha dostane málo priestoru nato aby nejako zapôsobil. Celý dej v podstate sledujeme ako mu hlavné postavy vlezú do domu, niečo sa stane a máme novú hlavnú postavu. Finále nevýrazné, za mňa teda nie. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama