Reklama

Reklama

V nepřátelské zóně

  • USA Land of Bad (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jednotka speciálních sil americké armády Delta Force je přepadena během mise s cílem získat zpravodajský materiál a jejich jedinou nadějí je vzdálený operátor dronu letectva (Russell Crowe), který jim pomáhá v brutálním čtyřiceti osmi hodinovém boji o přežití. Beze zbraní, bez komunikace… jen s dronem vysoko nahoře. Záchranná mise začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

verbal 

všechny recenze uživatele

Prasl Vránae, který se od své poslední expozice vyžral o další čtvrt metráku a zjevně už musí brát jen sedavé role, zachraňuje ze židle Krajinu špatných (herců) od performančního fiaska. Nicméně to honění slizkých a prkenných sekndhendových Homosworthů bandou jakýchsi fanatických koala lumpů je na bojišti hezky udělané, svižné a zábavné, ač v týlu, jenž naštěstí nepřevažuje, se odehrává obvyklý festival kýčovité oligofrenie, brodění vatou a dialogové bezradnosti. Poměrově však převažuje vcelku kulantní akcička, tudíž se při tom dají v pohodě rozškrábat tři solidní strupy. Prasle, vole, nežer už tolik a hni trochu prdelí, než budeš muset přejít výhradně na ležáky! Rydly Kvadruplegikátora, Funivý ročník ani Amerického patootyloně určitě neplánuje. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ghost Recon: Breakpoint? Naprosto kulervoucí akční vybíjená. Má to hodně příjemný ale meditativní build up a divák má šanci se seznámit s každým charakterem zvlášť. Jakmile však dojde na lámaní chleba, tedy akci tak to má tak neskutečně strhující tempo že jsem nestačil vsáknout gravitaci celé situace a tajil se mi dech. Audiovizuální žrádlo - vypadá to že se fakt používali skutečné zbraně, jsou špičkově nazvučený a exploze jsou oku lahodící. Musim uznat že Land Of Band tvoří hybrid z filmů a her které mám rád a bere si jejich nejsilnější elementy které pak těží na maximum. Hlavně musím pochválit velký důraz na detaily a našel jsem zde tunu inovativních prvků které bych chtěl vidět v dalších akčních filmech. Dojde i na strhující fyzické souboje a když pominu všechno ostatní, Agustin Claramunt - tedy kameraman, je to jeho první film a vyloženě působil jak doma. Nepamatuju si za poslední roky akční film kde by bylo tolik fenomenálních záběrů které vtáhnou do akce. Russell Crowe má hodně velkej prostor a díky tomu že tam jsou velké sázky a má to nadupané tempo, i jeho speedrun z Albertu působil přesvědčivě. Herecký výkony jsou výborný a díky úderným ale civilním dialogům a jak jinak, fantastické kameře je celej film hodně imerzivní. Za necelých 20 mega jsem se dočkal filmového zážitku co jsem nepocítil už pár let a během titulků jsem chrochtal blahem. Přestřelky působí dost takticky a líbila se mi hoooodně detailní výbava co kluci měli na sobě. Land Of Bad je strhující akční vybíjená a důvodem proč jsem měl tak rád filmy v první řadě. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Komando Delta force jde na záchranou misi někam na Filipíny do oblasti islamistů, ale akce se nepovede a stane se z toho survival, kde  tlustej Russel Crowe z pohodlné židle zachraňuje svými drony ty chudáky tisíce kilometrů daleko, vlastně je to takový návod jak na starý kolena se sníženou fyzickou kondicí můžete hrát hlavní roli ve svižném akčňáku... a ještě jeho postava stihne zajít manželce na nákup do supermarketu. Film s námětem speciální jednotky není béčkový (aspoň do doby než se ocitnou v podzemí), ale je to kříženec Speciální jednotka (2011) a Na život a na smrt (2013) načež oba jmenované filmy byli znatelně přesvědčivější. PS: a teď koukám, že jedním z producentů je Petr Jákl, ten kluk je ale šikovnej. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem trochu zklamaný - po docela dlouhém úvodu nám byla nastolena slušná akční pasáž (výbuchy, zpomalené záběry), kdy se chvili jelo tak trochu ve stylu filmu Na život a na smrt a pak se přešlo do méně záživného stylu mírně připomínajícího (pro mě až na ten sprzněný závěr) skvělý snímek za nepřátelskou linií - nějaké to nezáživné seznamovací tlachání s operátorem samozřejmě nemohlo chybět. Závěr s časovou tísní mě popravdě taky úplně nenadchnul ‐ škoda, kdyby se trochu více zapracovalo na scénáři tak jsme mohli dostat silně nadprůměrnou podívanou, takhle jde jen o film, který u diváků rychle upadne v zapomění při porovnání s daleko lepšími konkurenčními snímky tohoto žánru. Jinak palec nahoru za Mila Ventimiglia...6/10. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení se to nezdá ale “Zlounov” není vůbec špatná podívaná. Většina děje se odehrává v oblasti Suluského moře a jde prakticky o exhibici “modern warfare”. Bez sady náhradních baterek a dronu nad hlavou to už dnes nejde. Každopádně. Ústřední postava aka “Lupínek” (ano, má stejnou přezdívku jako Howard v Teorii velkého třesku) je ukázkový zelenáč co podělá na co sáhne. Jestli je i příčinou toho, že se vše “tak nějak sere” on nebo (řekněme) neortodoxní operátor dronu nechám na zvážení. Co je ale neoddiskutovatelné je skvěle natočená akce. Za mě příjemná podívaná. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Stíhačka F/A-18 zobrazená pri nálete nepatrí americkému letectvu ani námorníctvu, pretože na krídlach sú jasne viditeľné znaky švajčiarskeho letectva. (MikaelSVK)
  • Eubank a Frigerio strávili dva týždne sledovaním reálnych príslušníkov JTAC pri práci vo Fort Irwin National Training Center, čím sa dostali do základov fungovania tohto leteckého riadenia. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v septembri 2022 a prebiehalo do novembra 2022 v Gold Coast v Queenslande. Produkcia využila lokálne stimuly ponúkané austrálskou vládou, čo jej miestnemu filmovému priemyslu prinieslo zhruba 270 pracovných miest. (Arsenal83)

Reklama

Reklama