Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (795)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Príliš psychedelické a nepríjemne vtieravé. Štyria humanoidi mali tváre ako maškary. Seriál obsahoval niečo temné a podprahové. Neviem ako deti so svojim zvláštnym vedomím a špecifickým vnímaním skutočnosti, ale mne sa raz snívalo, že mi Tinky vykrúca ruku, bolesť som cítil ešte aj po prebudení. Nevkus môže mať ničivé následky. Dávam bod, pretože to vyvolalo aspoň strach. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavý to experiment "kolik mescalinu může sníst štáb a být při tom ještě schopen udržet kameru a něco natočit." Je to sice naprosto blbé (a o přínosnosti pro děti si mnoho dobrého nemyslím), leč zábavné. A hlavně tento seriál podnítil vznik spoustu legračních věcí, např. příběh o tom, jak měli Teletubbies moc špatnou náladu... :) ()

Reklama

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ne díky, ale to že tam není žádný ostrý roh pro mě znamená, že tynky vinky ani lala nemůžou upadnout a rozrazit si lebku. To je obrovská škoda, někdo by dětem měl ukázat, že ne všechny hrany jsou zakulacené a že si o ně nelze ublížit ;-) to je mystifikace podobná panu Stonovi, podle mnohých jeho kritků, jeho zvláštních pohledů na jistá témata. ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Všimli jste si toho skrytého podtextu?? ,,Pojďte, půjdeme do jeskyně.'' ,,Ano, půjdeme do jeskyně'' ,,jasně, jdeme do jeskyně'',,pojďme do jeskyně!'' pravily infantilní barevné postavičky a vydaly se kam? Inu, do jeskyně, přeci! ,,A tetí, to se mi tak líbilo, ještě jednou?'' ,,Pojďte, půjdeme do jeskyně. ,,Ano, půjdeme do jeskyně''..... Tak abyste věděli, teta sice jsem, ale to tetí neplatilo na mě. To totiž bylo zahrnuto v jednom díle. Přesně tak! Vše se opakuje! Už jste si všimli toho skrytého podtextu?? ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Možná není na místě hodnotit toto nějak subjektivně. Jsme většinou dospělí a tomu nemůžeme rozumět. Nevíme už, jak se dívat na svět očima dvouletého dítěte. Tolik na obranu této zvláštnosti. Osobně ale věřím, že moje dcera, až doroste do tohoto věku, bude pořadu ušetřena. Radši budu dělat na zdi stínové siluety než pouštět Teletubbies (a to umím jenom takového zparchantěného psa). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • V katolickém Polsku byl seriál vyšetřován pro údajnou propagaci homosexuality. (Zodiak455)
  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)
  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama