Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

To je klasa, to je klasa. Kampak se procenta poděly? Kampak se procenta poděly? Seriál pro všechny, kterým nestačí říct něco jenom jednou. Seriál pro všechny, kteří v Teletubbies našly to, co většina lidí přehlídla, a to krásný, neinfantilní, skoro až akademický humor (no uznejte sami- televize v dutině břišní? To by nevymyslel ani Cameron!). Seriál pro všechny, kteří se chtějí dostat na trip, ale od pana Mackeyho vědí, že drogy jsou špatné, áno. Seriál pro všechny, kteří už odrostli dětskému věku a tak nehrozí, že by na nich zanechal nějaké trvalé (dementní) následky. Můj oblíbený byl vždycky Dipsy, páč jim to tam celý správně bojkotoval. A už je ten koment na něco tak kreténskýho, jako je Teletubbies, zbytečně dlouhý, tak tedy je čas udělat pápá a tuli tuliii... ()

k212 

všechny recenze uživatele

Vžijte se role jedno-dvouletého děcka, které ještě pořádně neumí mluvit a zákonitě budete Teletubbies milovat. Nejenže všechno třikrát (a víckrát) zopakují, ale ještě to názorně předvedou, což zajisté nedělá ani nejlepší supermaminka či supertatíček. No vlastně to asi nejde, vžít se do prcka, ale to je jedno, srdce psychologů nejspíš jásá nad geniálně-dementní edukativností a já brečím nad nejpokleslejší televizní zábavou pro nemluvící, nechodící a kakající mimina. Ty svoje na to "doufám" nikdy dívat nenechám, radši budu všechno dvakrát opakovat sama. ()

Reklama

salahadin

všechny recenze uživatele

Tak je ten modrej gay, nebo není hernajs?!?!? Jsem se vlastně nedozvěděl, jestli to soudruzi v Emeryce u soudu ňák vykoumali. Prej by to jako mělo mít blbej vliv na naše děcka, ale já vám nefim, mně přijde jako horší pustit těm našim harantom zprávy na Nově a před spaním Pikačů nebo co to je za hnusnou mršinu. Každopádně vám nevim, proč bych tu měl vysázet odpad, když už jsem se před těžkéma járama vyhópl na Špilas a chrbát sa mi dojebává už ňáké ten pátek. Ach, Freude... ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Príliš psychedelické a nepríjemne vtieravé. Štyria humanoidi mali tváre ako maškary. Seriál obsahoval niečo temné a podprahové. Neviem ako deti so svojim zvláštnym vedomím a špecifickým vnímaním skutočnosti, ale mne sa raz snívalo, že mi Tinky vykrúca ruku, bolesť som cítil ešte aj po prebudení. Nevkus môže mať ničivé následky. Dávam bod, pretože to vyvolalo aspoň strach. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pro ty úplně nejmenší caparty kolem 2 let je Teletubbies skvělou zábavou a tvůrci dobře rozuměli tomuhle dětskému světu, opakování motivů, barvy, hudba a jednoduchost dělá z tohohle mnohými "dospělými" zatracovaného seriálu pro děti téměř geniální televizní dílo... Jenže ...děti to baví, ale pasivní vysedávání před televizí jim rozhodně nedá to, co aktivní pohyb venku a vnímání reálné skutečnosti. Pro líné rodiče je to však dobrá volba :( Přesto, že bych Teletubbies nejraději poslal do prdele, tak odpadové hodnocení si rozhodně nezaslouží, při střízlivém dávkování děti může nevinně pobavit ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Exteriéri boli postavené na reálnom pozemku v mestečku Straford-upon-Avon, rodisku Williama Shakespeara. (Raccoon.city)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)
  • Každá postavička symbolizuje jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno