Reklama

Reklama

Klíče od domu

  • Itálie Le chiavi di casa (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

První setkání mladého otce s handicapovaným synem není jednoduché. Postupně však mezi nimi vzniká silné pouto. Tyto Klíče od domu otevřou i vaše srdce... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (10)

Damiel 

všechny recenze uživatele

54 % - Tuhle variaci jsme viděli už několikrát, vzpomeňme například kouzelného Rain Mana. Klíče od domu bohužel kromě tklivého námětu nemají mnoho dalšího co nabídnout. Film má mnoho nudných pasáží a málo výrazný konec. Citlivější povahy možná uroní nějakou tu slzu, ostatní se spíš budou nudit. DVD dokonce nemá ani české titulky a celkově působí dojmem, že ho někdo udělal doma v amatérském authoringovém freeware-programu. Tohle HCE krutě nezvládli. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Časté téma - vztah rodiče a hendikepovaného dítěte. Pozornost člověka (diváka) nepřitahuje, protože většina lidí od obeznámení se s tím co je to taky lidský život utíká. A přece existují i filmy, které jsou u širšího publika populární, ale to díky jiné výstavbě vypravování, než je tenhle film. Třeba - Přelet nad kukaččím hnízdem. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Určitě velmi kvalitní, cenami oceněný film, který mě bohužel nezaujal ani nedojal jak to určitě film v plánu měl... - 1. 12. 2009 - 40% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho mnohem víc a nakonec mě to hodně zklamalo. Na obalu filmu se píše: Silný příběh, který se dotkne vašeho srdce. No podle mě to není vůbec pravda, mě se to nedotklo vůbec, dost jsem se u toho nudila. Námět je dobrý, ale to zpracování už je horší. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

pro herce to bylo určitě náročné natáčení a asi nebylo možné příběh víc rozvinout.Je to pouze o tom,kterak se snaží dvě duše najít k sobě cestu ()

Eigis 

všechny recenze uživatele

Filmy hodnotím podle toho, jak mě z diváckého hlediska zaujmou. Tento má příliš silné téma. Nejsem ten typ co by ho dokázal plně ocenit, ačkoliv mě nenechává chladným. Netvrdím, že je špatný jen se pro mě nehodí. ()

Reklama

Reklama