Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O tajné návštěvě Petra Rychlého na klinice napsal bulvár a je z toho pořádný skandál. Vilémovi se líbí Olga, ale zatím to nevypadá, že by měl šanci na úspěch. Vagy a Markéta se neúspěšně snaží o miminko a začínají propadat zoufalství. Karlovi znepříjemňuje život nová ředitelka gymnázia. Nečekaně se objeví Noričin táta Ruda a vypadá to, že utekl z domova. Ale on nebude jedinou nezvanou návštěvou ve Filipově bytě, u dveří z ničeho nic zazvoní Bobova dávná známá s obrovským kufrem. Jaké jsou její úmysly? (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

patti1 

všechny recenze uživatele

Díky za zničení fajn seriálu. Fakt nejsem zvědavá na intriky a konflikty. Spíš by mě zajimalo, jak si třebas Klára vede se zámkem. Děj se mohl posunou jinam, ale postupně. Proč odešel doktůrek s Klárou z důchoďáku a jak se ocitli na klinice? Proč má Vagi hospodu v loděnici? Odpovím si sama - aby byla práce pro co nejvíc seriálových "celebrit". Pokud se děj odehrává třebas u Filipa a Noriky, je to ještě ta stará dobrá střídavka, ale při dalších scénách z kliniky atd. mám pocit, jako kdybych přepnula na jiný program. A jelikož nejsem cílová skupina různých Ordinací, Ulic atd., myslím si, že to dlouho nevydržím. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, tak po loděnici a nemocniční klinice přihodíme ještě prostředí školy, to bude lidi táhnout. Nejtrapnější je ta scéna na školních záchodcích. A samozřejmě - jedna z dvojic nemůže počít potomka, tak ještě fajn, že je tady ta klinika... ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama