Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Extraktoři dojednávají detaily předání výkupného a převozu dívek domů. Dochází k opětovnému setkání Dany s Terezou. Dana přijala islámskou víru a chce se vrátit domů s osiřelou Ayrou. Předání dívek má nečekaně dramatický průběh. Jaký bude návrat Dany s Terezou zpět k životu na svobodě? (Voyo)

Recenze (11)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

194. den únosu. To už je darda. Předání výkupného se blíží, Štáfek se válí v posteli s Mottlovou a pere se se svými démony (další nezvládnutá snaha přiblížit se západním projektům), Gajdošíková kroutí ruce kantorovi, co si vystřelil z její dcery, a unesené holky (které se nebaví jazykem – prostě přirozeněji – odpovídajícímu jejich věku) doufají, že pojedou domů. Od začátku mám problém s přesvědčivostí postav, navíc tu máme finále, tak bych čekal víc napětí a méně naivity. Celkově solidní námět, vesměs dobré herectví, místy slušná atmosféra. Na tuzemský píseček lehce nadprůměrné, body ale po celou dobu srážel zejména scénář, přílišné kopírování a dělání ramen i neochota budovat zajímavé charaktery. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, popravdě za mě až takovej směsnej konec....Policajtka jde do školy zmlátit učitele a je za hrdinku...Zajatkyně konvertuje k Islámu. No, budiž, neni to ani první případ, kdy tohle vidíme, reálně se to asi opravdu stává, ale motivace, která je tu znázorněná, je teda hodně pochybná. Samotní extraktoři opět spíše na druhé koleji, zvlášť Révai je vlastně celou dobu úplně k ničemu. Plusové body vesměs jen za to, že je to opravdové finále a vše se tak nějak uzavřelo. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

130 centimetrová Gajdošíková hystericky vykrikuje na učiteľa priamo v aule školy, že si ho kurva študenti môžu kľudne natočiť. To je sakramentsky dobrá policajná práca. Seriál s potenciálom pošiel do hajzlu a o založení na skutočnosti sa nikomu nemlže ani snívať. ()

mehmed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě paradoxně nejlepší díl. Jak režijně, tak herecky. Minimalistický, vyvážený s atmosférou, až na pár výjimek. Nebýt zbytečného dojáku na letišti jsou to tři poctivé hvězdy. Nakonec je za tenhle díl dám, tak či tak. Za překvapení, které trošku napravilo reputaci všem těm předchozím fuckupům, za kterými si stojím. Potvrzuje to jen to, že se ten nadějný námět, servírovaný na stříbrném podnose mohl proměnit v něco lepšího než průměrnou minisérii. ()

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

z môjho pohľadu určite nie úplný hepyend..pretože Ayra..ale na české pomery veľmi dobré, napriek niektorým iste zaslúženým výčitkám v komentároch hodnotiteľov..napr. pri akčných scénach som sa nesmial, chápal som aj finálovú sajadu a Braque za šikmookým sa dal zniesť (:))..a práve kvôli českej fache dávam štvrtú nábojnicu (ak by to bolo spoza mora, stačili by tri).. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama