Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Únosci zveřejňují druhé video. Proč se v něm dívky loučí se svými blízkými? Šejch Al Rašíd nabízí české straně možnost jednat s únosci o výkupném. Co za to od české strany chce? Jednání v sultanátu mají dramatický průběh. Dozví se Monika od Leony, co ji vedlo k mnohaleté lži o nich dvou? (Voyo)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule jsem dal čtyři hvězdy, protože kromě věšení prádla, veledůležitého čučení vyšetřovatelů do obrazovek počítačů, pronášení siláckých vět a chování se, že jezdí do Pákistánu dvakrát měsíčně, šlo o díl, který nebyl nijak prázdný a neobsahoval vyloženě hloupé scény. Pátá epizoda ale jde zase kvalitativně dolů. Ve druhém videu se dívky prakticky loučí se svými nejbližšími. Možnost jednat s únosci o výkupném přichází z „nečekané“ strany. Štáfkovo plížení mezi naleštěnými bouráky je jak z jiného žánru. Rodinné peripetie Leony už otravné a nikam nevedoucí. Příliš ramenatý tón pořád vadí, protože vůbec není potřeba. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela začínám fandit únoscům, protože obě holky jsou dost nesnesitelný a obě se ještě ke všemu chovaj dost mimo. Jsem zvědav, jak to chtěj za jeden den rozplést, když jsou vyšetřovatelé vlastně pořád na začátku. Celá ta linka v Praze je vůči našim reáliím a prostředí extrémně nereálná, nebo to tak aspoň působí, že takhle by vyšetřování v našich podmínkách vůbec nevypadalo. Gajdošíková a její styl běhu ala Phoebie z Přátel, akorát, že tady myšleno vážně, byla jen taková třešnička na dortu. ()

Reklama

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta trapárna v autosalůnu onoho zajebanýho š(v)ejka se teda fakt nepovedla. Chvílema to vypadalo, že se autoři pokoušeli najet na Rychle a zběsile. A čím dál tím víc sílí pocit, že ty dvě krávy nevydojený si tenhle osud zasloužily. Zvláště ta, která se po propuštění do těch sraček ráda vracela. Kdo chce kam .... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna kterou jsem si pracovně nazval Noc v autosalonu, kde Štáfek potichu prchá před nočním hlídačem mi nějak evokovala něco z Bláznivé střely ... to jako doopravdy v seriálu, který má vážné téma vycházející ze skutečnosti? Ještěže trochu dobře fungují scény s unesenými děvčaty, jinak bych to zabalil. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár výhrad bych našel. Především tady již zmíněná scéna s auty, to byla parodie. Pak naprosto šílená kamera v jednom krátkém záběru při běhu, to byl zbytečný amatérismus. Ale zbytek vynikající. Kamera, vizuál, střih, zvuk, herci a příběh, všechno to fungovalo. Takže s přimhouřeným okem je to za plný počet, 90%. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama