Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

misterz 

všechny recenze uživatele

Hravé a vtipné, niečo v štýle Guy Ritchieho, ale nemalo to tú hĺbku... Jednoduché, no o to viac zábavné, pričom niektoré hlášky mi dokonca privodili kŕče v bruchu, hlavne od Liv Tyler - sexy vražednej beštie, ktorá sa teda s ničím nepárala a išla si za svojim hlava nehlava. Hlavne ten DVD prehrávač aby bol doma :). Veľmi príjemné prekvapenie. Nadpriemer. 75/100 ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem mezi 4 a 5, spíše něco mezi, byl jsem velmi příjemně překvapen, každý mluví o tom samém z jiného pohledu, vše do sebe zapadá a člověk se musí smát, závěrečná přestřelka s jinou hudbou a je to drsný závěr, takhle bláznivá komedie, Goodman je už klasik,ostatní také dobří. Pro každého černý humor není. ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Už na úvod ma dostala celkom zaujímavá entrace pieseň. Ale to som ešte nevedel čo ma čaká. Ku komédiam sa staviam veľmi skepticky a je málo takých, ktoré ma zaujmú. Lenže táto je iná. Skladá sa ako keby z rôznych príbehov, ale vo všetkých hrá hlavnú rolu Jewel čiže sexi Tyler. No sexi???? Stráááášne sexi. Každá postava odvádza v tom svojom príbehu kvalitnú prácu. Mne sa asi najviac páčil Randy očami detektíva. Tá jeho premena z citlivého barmana na vidláka bola úžasne zahraná. Príjemný film, ktorý ma fakt potešil. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmu, kdy si člověk v jeho průběhu říká : "Celkem úsměvná, ale přeci jen průměrná blbinka." Jenže pak přijde závěrečná čtvrthodinka a vy jen valíte a říkáte : "No do prdele..." Průměrná krimikomedie, které vévodí femme fatale s tváří neskutečně krásné Liv Tyler (po její scéně mytí auta bych pro ní udělali cokoliv) a rulózní zabiják v podání Michaela Douglase. Ovšem do výšin tuhle záležitost vystřeluje NEUVĚŘITELNÁ přestřelka v závěru odehrávající se za tónů songu YMCA od Village People!!! Tak ujetou věc jsem neviděl od Jednotky příliš rychlého nasazení a rozhodně si to zaslouží hvězdu navíc. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Špičková černá komedie, která šlape od začátku do konce bez větších chyb. Vybroušený scénář, vynikající herecké výkony (vyloženě lahůdkový je pak Michael Douglas) a jedna překrásná, kouzelná mrcha, kterou prostě nemůžete nezbožňovat. Jak nemám Liv Tyler zrovna v lásce - není můj typ a co do hereckých výkonů znám také spoustu lepších - tady si střhla přímo lahůdkovou roli a slušelo ji to až pekelně. Scéna s mytím auta je už sama o sobě kultovní. K tomu všemu si přidejte závěr jak bič... 90% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)

Reklama

Reklama