Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokoukáníčko, které dominuje nabušené herecké obsazení a hodně zábavná zápletka. Především přenádherná ultraluxusní Liv Tyler, kdy naprosto každému z mužského osazenstva věřím, že by pro ní i ... prostě cokoliv :-), ale i Dillon, Douglas, Reiser (asi nejlepší), Goodman, Jenkins, ti všichni zde podávají maximálně odvázané výkony, kdy bylo vidět, že se tímto natáčením sakra bavili a přenesli to i na obecenstvo. Samotná zápletka je jinak hodně fajnová, jde o takový sranda propletenec, kdy divák nemá moc tušení, jakým směrem se budou jednotlivé scény odvíjet, kdy a co na sebe jednotlivé postavy připraví a čím se budou snažit navzájem přechytračit a závěrečné akční zúčtování je pak už jen třešničkou na dortu, které je též ovšem dost nečekané a vlastně tím tak mohu i celý film označit za poměrně originální počin, plný nečekaných zvratů a nápaditých momentů. Začalo to jedné žhavé noci má zkrátka dost slušně vypilovaný scénář, spoustu opravdu vtipných a fungujících hlášek, hodně svižný spád, velmi zábavné postavy, prostě jde o černohumorný odvaz jak sviňa a je velká škoda, že jde o tak poměrně neprofláknutou záležitost, neboť vážně to stojí za to! ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Genialne prastena komedie, ktera obsahuje opravdu vsechno: od skvelych hercu (opravdu VSICHNI jsou bajecni, i ta Liv), pres kuzi a retezy, az po YMCA. Nejedna se tu o ten typ humoru, kde byste se za bricho popadali, ale zato jsou vsechny vtipky originalni, silene, trefne. Ackoliv se na imdb potaci kolem 60%, podle me stoji za zhlednuti. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Skoda nevyuziti daneho potencionalu ve vetsim meritku, protoze herci jsou super a muzika tez, ale pribeh koliba mezi vice zanry a u zadneho neuspeje, jak bych si predstavoval. Muzska sexualni posedlost nezna mezi a kdyz je na blizku pekna kost, ktera je navic dukladne uspokoji, udelaji cokoliv ji na ocich uvidi. Nejmocnejsi zbrani sveta je zenske prirozeni. 55% ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, keď stretnete krásnu vypočítavú ženskú? Čo sa stane, keď muž nepoužíva mozog, ale južnejšie partie? Ako vidia dvaja ľudia tú istú situáciu zo svojho pohľadu? A čo je schopný urobiť chlap, keď ním lomcujú sexuálne pudy? Na tieto otázky vám dá odpoveď táto veľmi, veľmi, veľmi vydarená komédia. Liv Tyler ako vypočítava mrcha, ktorá namotala troch (4) mužov a prežil len jeden. Záverečná scéna s paródiu na Village People mi nedovolila sa ani nadýchnuť a skoro som si natrhol bránicu (bol tam aj indián). Za plným hodnotením stoja aj výborní ostatní herci vrátane M.Douglasa, ktorý tu hrá skôr vedľajšiu rolu. Film kde začal tam aj skončil, čiže Never ending story. Snímok na pohodový večer v adultnej partii, deti a pubertiaci sledujte radšej niečo iné! ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem mezi 4 a 5, spíše něco mezi, byl jsem velmi příjemně překvapen, každý mluví o tom samém z jiného pohledu, vše do sebe zapadá a člověk se musí smát, závěrečná přestřelka s jinou hudbou a je to drsný závěr, takhle bláznivá komedie, Goodman je už klasik,ostatní také dobří. Pro každého černý humor není. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama