Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude blbost. Naštěstí jsem se hodně moc zmýlil. Liv Tyler je sexy, že člověk pomalu zapomíná na ostatní herce, ale ve skutečnosti hrají velmi dobře a humor je sice poněkud černý, ale komu to vadí? Vtipné to je :) A já se bavil. Nikdo přece od takového filmu nečeká, že bude sbírat Oscary, ne? ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, s kvalitním hereckým obsazením, kde Liv Tyler hraje sexbombu a docela jí to jde... a kolem sebe má bandu 3 chlapíků kteří se do ní zbláznili, ale nebude tomu jinak než nakonec kdo se směje naposled ten se směje nejvíc..příjemně se na to koukalo, dobré obsazení, nápad dobrej - za mě 4* a 75% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Au, tak pri tomto snímku s nami muselo súcitiť aj ženské publikum. :) Strašne neodolateľná komédia, ktorú robí tak super pozeravou ani nie tak sexi Liv Tyler, ale nesmierne krutý a dlhý maratón hlášok, vtipov a skvelej nápaditosti. Samozrejme, k celkovému úspechu sa pričinil hlavne spôsob spracovania, tri príbehové roviny, ktoré rozprávajú vlastne jeden príbeh z rôzneho uhlu pohľadu. Záverečné splynutie do absolútne famózneho záveru patrí k vrcholným scénam čiernych komédií. Škoda, že každý príbeh mal pred tým skvelým záverom niekoľko múch, inak by to bolo dokonalé. Takto je to aj tak dokonalé, ale. 85%. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Docela povedená černohumorná variace na filmy-noir, v nichž je katalyzátorem dění krásná femme fatale. Kromě dobře obsazených herců (hlavně Liv Tyler a Paul Reiser) potěší především slušně vygradované finále (poslední záběr je vskutku pamětihodný příklad drsného humoru). Pro mě osobně sice žádná velká legrace, ale svoje kvality to rozhodně má. 60 % ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

"I'm gonna kill all you... damn Village People!" Snímek, připomínající novější tvorbu bří Coenů, se celou dobu plouží někde mezi nudou a mírnou zábavností. Vše pozvedává až hodně povedené finále, jehož součástí je i výše citovaná hláška, při níž jsem se konečně od srdce zasmál. K jejímu pochopení je ovšem nutno umět identifikovat interprety hitu "YMCA" nejen z poslechu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)

Reklama

Reklama